نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کامل ترین زبان؟

دقیقاً همین طور است به نکته ی خوبی اشاره کردید اما توجه داشته باشید که این اختلاف های ظاهری ضربه ای به بطن زبان های طبیعی گوناگون وارد نمی کند برای نمونه حرف تعریف که در انگلیسی the و در عربی الــ است در فارسی به مرور زمان از بین رفته است اما می بینیم که ما همچنان در ترجمه متونی که حرف تعریف دارند هیچ مشکلی نداریم و همانطور که شما فرمودید در عربی و آلمانی ما اسم جنس داریم یعنی خورشید و ماه و کوه و گل و درخت و ... نر و ماده دارند ولی می بینیم که در برگردان متون این زبان ها به زبان هایی که اسم جنس ندارند به هیچ مشکلی بر نخواهیم خورد برای نمونه جناب آشوری با زیبایی قابل توجهی متون آلمانی نیتچه را به زبان فارسی که نه حرف تعریف دارد و نه جنس ها نر و ماده دارند بر می گرداند. از این رو زبان ها هیچ برتری بر یکدیگر ندارند و ما چیزی تحت عنوان یک زبان بدوی نداریم و هر زبانی غنی به الذات است و نیاز های خود را از درون خود تامین می کند من سعی می کنم در فرصتی مناسب با درسنامه های تخصصی کتب و مقالات زبان شناسی این مبحث را - البته اگر زمان آزاد داشتم- برای علاقه مندان به این دانش سترگ و وزین زبان شناسی بیش تر باز کنم.

پاسخ

پیام‌های این موضوع
کامل ترین زبان؟ - توسط Soheil - 03-29-2014, 11:00 PM
کامل ترین زبان؟ - توسط Mehrbod - 03-29-2014, 11:05 PM
کامل ترین زبان؟ - توسط undead_knight - 03-29-2014, 11:05 PM
کامل ترین زبان؟ - توسط meaning - 03-30-2014, 10:37 PM
کامل ترین زبان؟ - توسط Mehrbod - 03-30-2014, 10:46 PM
کامل ترین زبان؟ - توسط meaning - 03-30-2014, 11:26 PM

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان