03-30-2014, 12:26 AM
Dariush نوشته: این را قبول دارم. این برخوردها گاهی برای این بود که طرف موضعی منطقی و جدی اینجا داشته باشد، گاهی برای خودنمایی بوده و یا به هر دلیلِ دیگر که در نهایت برآیندِ خوبی نداشته به نظرِ من. اما این هم باز بهانهی خوبی نیست، اینجا کمابیش یک سیستم تقریبا آزاد در همهی جنبهها دارد و کسان میتوانند فضای اینجا را خودشان تغییر دهند و نرمهایش را طوری تغییر دهند که رفتارِ ما منسوخ شود. کسی که صاحبِ اینجا نیست و همهی آنهایی که شما میگویید سر جمع ده نفر هم نیستند.من یک چیز دیگری در این مورد بگویم و آن این که جفا خواهد بود اگر کاربرانِ فعالِ اینجا را اینطور آدمهای سخت و بیروحی ببینید. مشخص است که همین کاربرانی که بانو مسافر و ایرانبانو در موردشان سخن میگویند کسانی هستند که در موردِ دانستههای خود سخاوتمند هستند و اگر نگری در موردِ چیزی میدهند معمولا نگری ارزشمند و در خورِ توجه است، چرا که میکوشند اطلاع نادرست ندهند یا سخنِ بیپایه نگویند و این به خودیِ خود نشان میدهد که به شعورِ خواننده احترام میگذارند و برایش ارج قائلند. کوشش دوستان هم این بوده که در اینجا محیطی آزاد برای بحث و گفتگوی جدی داشته باشیم و همین باعث شده که گاهی بیش از آنچه که لازم است در برخوردهای خود جدیت به خرج دهیم ولی هرگز اینطور نبوده که کسی را بمباران و تخریبِ شخصیت کنیم.
کسشر هم تعاونی؟!