03-17-2014, 07:15 PM
Persepolis نوشته: [FONT=&]درود[/FONT] :e303:
[FONT=&]پیشنهاد جالبیه تا بحال به این موضوع توجه نکرده بودم ![/FONT] [FONT=&]
-----[/FONT] [FONT=&]
سخن بجا و بی کاستگی است و گونیا دیدتان خوش نما.من هم از اینگونه نشستگاههای پارسی گویی همدلی کرده و کوشش ها در این راستا را نیایش میکنم.[/FONT] [FONT=&]سوک دید من بازگشت به خوانندگان میهمان تارنما و یا کسانی که با کاوش کردن به این همبود رسیده اند که گمان آشنایی آنها با اینگونه نوشته ها فراوان کم است میباشد.[/FONT] [FONT=&]در گفتمان فرهنگی به درستی با شما همداستانم ولی در زمینه دانشوارانه ، فن آوری و جهان آرا بگمان من تا با خودی هم اگر بدین سان سخن نشود [/FONT][FONT=&]برای رسیدن به انگیزه نمونه نگریستن [/FONT][FONT=&]خوشتر است.[/FONT][FONT=&] زیرا بسیار ها این گفتارها را دنبال کرده و شاید آهنگ آشکار نگری داشته باشند.[/FONT] [FONT=&]
گرامی شما برای پا نوشت و برچسب گذاشتن نوشتاراز نرم افزار ویژه بکارگیری کرده اید؟[/FONT] [FONT=&]
سپاسگزارم[/FONT]
کارکرد پارسیگر را آلیس گفت, برای دسترسی و جستجو در واژگان هم میتوانید بروید اینجا گرامی: PN2
من چند پیشنهاد کوچک برای نوشته اتان دارم. نخست واژهیِ «همبود» این روزها برای "اجتماع" به
کار میرود, انجمن برای همان گروه و نزد هم بودن, «سخنگاه» هم که بدرستی آوردید برای forum.
فن —> فند; فندآوری = technology (درْ واژه تکنولوژی باید بشود فندشناسی {شناخت فند}, ولی در انگلیسی
بنادرستی بجای فندآوری {گسترش فند} جاافتاده, در فرانسه بدرستی بجای technology میگویند technique که همان فند هم میشود).
دانشوارانه؟
دانستن (کارواژه) —> دانش (نامواژه) —> دانشیک (زابواژه) —> دانشانه, دانشان (برواژه)
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns