10-12-2011, 10:38 PM
Agnostic نوشته: درود
من به فرضیه 5 اعتقاد دارم
Agnostic نوشته: 3) فرضیه سوم: ماده و غیر ماده نداریم. کل جهان نظامی هوشمند را میسازد که خدا همان است. به عبارت دیگر همه موجودات اجزای خدا هستند. انسان جزئی از خداست و خوک و مار و سوسک هم جزئی از خدا هستند. کل اجزا خدا را می سازند با این وجود یک جز خود خدا نیست. ( مثلا ناخن دست ما جزئی از ماست اما کسی با ناخن شخص طرف نیست و دست شخص قطع شود کسی آن را به عنوان شخص حساب نمیکند! ما مثلا وقتی موی کنده شده از سر دوستمان را می بینیم با آن مو سلام علیک نمی کنیم)
4) فرضیه چهارم: ماده و غیر ماده نداریم. جهان از اجزایی تشکیل شده که مختار نیستند ولی قابلیت ترکیب شدن و ایجاد ساختار پیچیده را دارند. در عین حال موجوداتی وجود دارند که توانایی اثر گذاشتن اختیاری و هوشمند دارند. یکی از این موجودات انسان است. اما موجوداتی فرا انسان وجود دارند که در ارتباط با انسان و موجودات خود را خدا نامیده اند. مثلا ارواح انسانهای فوت شده؛ اجنه و دیگر موجودات هوشمند نامرئی ؛ انسانهایی با قدرت تله پاتی. مطابق با این فرضیه اگر حضرت محمد صداهایی شنیده که قرآن را به او دیکته کرده این صداها میتواند صدای ارواح، اجنه و حتی صدای انسانهایی که قدرت تله پاتی دارند باشد.
5) فرضیه پنجم: ترکیبی از فرضیه 3 و 4
من فکر میکردم شما "آگنوستیک" (ناباور به بود یا نبود خدا/آفریدگار/روح/ماوراالطبیعه) هستید. فرضیه پنجم هیچ گمانهزنی و شکی در خود ندارد که آنرا آگنوستیسیزم بدانیم.
.Unexpected places give you unexpected returns