02-26-2014, 11:10 PM
Alice نوشته: نه آخه من یه خرده سابقه دارم! :)
خیلی وقت پیش عاشق یکی از دوستام شده بودم..، اما اصلا جنبه جنسی نداشت، وگرنه من کاملا هتروسکشوالم! از لحاظ عاطفی ولی نه... درکش سخته میفهمم! بیخیال! :)
درکت مبکنم ... اتفاقا منم زود عاشق دخترا میشدم همیشه !!
ولی جدا از شوخی ، خب عشق بدون چنبه جنسی فکر نکنم داشته باشیم ، مساله اینه که فکر میکنیم عشق همراه با میل جنسی اسمش هوس و این جور چیزاست و عذاب وجدان میگیریم و ناخودآگاهمونو سرکوب میکنیم...
Dariush نوشته: من چه هیزم تری به شما فروختهام که چنین مرا به بلایی چنین الیم نفرین میکنید گرامی؟ خوب است من هم چنین آرزویی برای شما داشته باشم؟
ما که از اسپاگتیمونه ، اگه نخواستی خبرمون کن !!
Alice نوشته: برو بابا از خداتم باشه :e416: (دیگه چی بگم آخه...)
اما نمیخواد طاقچه بالا بذاری اگه خیلی خیلی خیلی دیوانهوار اصرار کنی شاید بذارم پامو ببوسی! :) بـــلــــــه....
آلیس جان مواظب باش شوخی شوخی جدی نشه... همیشه از همین بحثا شروع میشه ها :e106: !!
Dariush نوشته: خدا را شکر هنوز چنان جوان، رعنا و زیبا هستم که دختران برایم سر و دست میشکنند و لازم نیست که به دخترانِ ردهی 4و 5 رو بیاندازم! حالا اگر خیلی خیلی دیوانهوار اصرار کنی، آندد هم اگر با ما باشد، شاید یک فکری به حالت کردم.
بابا دیگه خیلی دارین میرین تو جزییات... این جوری ادامه بدین مجبورم یه مدت بازداشتتون کنم !!
iranbanoo نوشته: خوب منهم هم سن و سال شما بودم چنین دوستی های عمیقی داشتم.اینها طبیعیند ولی باید بین دوستی های عمیق و شبه عاطفی با عاشق هم جنس خود بودن تفاوتی باشد.البته به نظر من!
این هم خانه ای که گفتم بحث تفاوت فاز نبود.چون من کلا انسان منعطفیم.ولی اینها روی مخ بودند چون واقعا رابطه شان عاشقانه بود.برای هم غیرتی میشدند!یکدیگر را کنترل میکردند!حتی چون من با یکی شان رابطه ام خوب بود آن یکی با من حسابی لج بود و مرا رقیب خودش میدید
باید جالب باشه این موضوع ... غیرتی شدن زن به زن دیگه چه شود :e405: !!
undead_knight نوشته: every woman is a lesbian
with a little help from alcohol :))))
این عکسه حالا جریانش چیه ؟؟
Russell نوشته: میان کلام دوستان و سربهسر گذاشتنشان با آلیس شکر !! ولی عزیزان اهل تخت نرد هستند؟ من بتازگی به این هنر علاقمند شدهام !! دوستان نرم افزار خوب مفتی برای بررسی پوزیشنهایِ مختلف میشناسند؟
پوزیشن سکس یا تخته راسل جان ؟؟