02-13-2014, 12:15 PM
Ouroboros نوشته: قسمت دوم حرف شما اشتباه است.
جنین در رحم مادر تحت تاثیر تغییرات هورمنی اوست و میزان سطوح هورمنی مادر روی ویژگیهای جنسیتی تاثیر مستقیم میگذارد. برای مثال استرس باعث افزایش سطوح تستسترون در مادر بالاتر رفتن ویژگیهای جنسی مذکر در جنین او میشود(منبع)، این ربطی به ویژگیهای جنسی ثانویه که هنگام بلوغ در دو جنس شروع به رشد و تکامل میکنند، و تفاوت جنسیتی را هرچه بیشتر تشدید میکنند ندارد. برای مثال اثر تستسترون روی جنسیت بچه:
و اثر آن روی خود بچه:
لامصب برساختهی فرهنگی و آثار مردسالاری و شستشوی مغزی در نوزادان هم تبلور پیدا کرده:e140:
زنان دارای فک تیغکشیده یا چانههای بزرگ، دستان و بدن پرمو، جمجمههای تفکیک شده و ... در رحم مادر تستسترون بالاتر از حد دریافت کردهاند و رفتار مردانهتری دارند و احتمال اینکه به شما خیانت بکنند بالاتر است(منبع). نتایج این یافتهها تماما با تجربیات شخصی من هماهنگ است و هر دختر پشمالوی ِ فکمکعبی ِ چانهبزرگ که دیدهام رفتار زمخت و بیبندباری جنسی در حد مردان داشته. پس اگر ابرلاشی ِ مردنمایی با یک سبیل کمرنگ یافتید بدانید به گنج زدهاید و احتمال سکس در همان شب در صورت بازی متناسب بالای ۹۰٪ است. :e106:
بله حق با شماست. الان که نوشته ام رو میخونم تعجب می کنم. منظور من فقط روی اندام جنسی بود. یعنی شما می توانید به اندازه ای هورمون دریافت کنید که مغزتان در جنینی دگرگون شود ولی تاثیری روی اندام جنسی تان نگذارد. از دید رفتاری بیماری و داروهای مختلفی هستند که ما را زنانه یا مردانه می کنند. مثلا زنی با عارضه ترنر ژن XX ندارد بلکه ژن XO دارند که باعث می شود تخمدان نداشته باشند و چون تخمدان، کمی هورمون مردانه در زنان تولید می کند، این زنان به شکل مبالغه آمیزی زنانه رفتار می کند. معمولا زیاد آرایش می کند، همیشه در رویای بچه دار شدن است و عاشق مراقبت از کودکان است. همچنین در سوالات ریاضی و آزمون توانایی فضایی نمره خوبی نمی گیرد... به عنوان مثال دیگر، در دهه 50 و 60 میلادی برخی زنان باردار مبتلا به بیماری قند مدام سقط جنین می کردند. پزشکان دریافته بودند که این موضوع ناشی از کمبود هورمون زنانه است که از عوارض بیماری دیابت یا قند است برای همین با یک هورمون زنانه این مشکل را حل کردند که مشکل سقط جنین را از بین برد ولی این هورمون اضافی مغز و رفتار کودکان پسر را تغییر میداد. برای همین در یک خانواده یک پسر ممکن بود قوی باشد ولی پسر دیگر تحت تاثیر هورمون، در ورزش ضعیف نشان بدهد. یا مواردی وجود دارد که به خاطر بدکار کردن کلیه، بدن زن هورمون مردانه تولید کند. از این دست مثال ها بسیار زیاد و متنوع است. گاهی طبیعی نبودن کلیه به قدری هورمون های مردانه تولید می کند که نوزاد به لحاظ ژنتیکی مونث (XX) با آلت مردانه متولد می شود. چنین شخصی اگر ازدواج هم بکند بچه دار نمی شود چون به لحاظ ژنتیکی زن است و اسپرم ندارد گرچه از لحاظ رفتاری یک مرد است. چندی پیش شبکه من و تو هم مستند جالبی در رابطه با تفاوت های زیست شناختی زن و مرد نشان داد. اینکه بگوییم این دو جنس از لحاظ هوش و مهارت و رفتار با هم برابرند یک دروغ زیست شناختی است.