02-13-2014, 02:09 AM
MEHDI نوشته: این تناقضی با صحبت من نداشت. ساختار مغز در دوران جنینی با دریافت هورمون ها شکل میگیره و همه تغییرات بعدی در ساختار مغز در مراحل مختلف زندگی ناشی از همین مرحله است. ساختار مغز زن و مرد با هم کاملا تفاوت دارد دریافت هورمون ها در دوران جنینی وقتی هنوز ساختار مغز شکل نگرفته می توان مردی با خصوصیات زنانه یا زنی با خصوصیات مردانه بوجود آورد. برای رفرنس به کتاب جنسیت مغز brain sex: the real difference between men and women نوشته دکتر آن مویر anne moir مراجعه کنید.JSTOR: An Error Occurred Setting Your User Cookie
من خود کتاب رو پیدا نکردم(طبیعتا چون پولیه!) ولی از این منبع(که ریویو مقالات و پژوهش های معتبر زیادی هست) به قسمت مهمی رسیدم:
ایشون در کتابش مدعی میشه که تغییرات مورد نظر تا رسیدن به بلوغ خودش رو نشون نمیده و دقیقا به همین دلیل مورد انتقاد هست(انتقاد هم در همین کتابی که معرفی کردم هست)،در واقع پاسخ ساده تر این هست که هورمون هایی که قبل از بلوغ تولید میشند(و نتیجه ژنتیک هستند) تاثیر بیشتری دارند تا میزان هورمونی که در زمان تشکیل مغز جنین در بدن موجود بوده.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-