02-09-2014, 01:36 AM
مزدك بامداد نوشته: man shanidam ke touchpad e apple sensor e garmayi + feshâri dârad o digarân tanhâ sensor e feshâri. dorost hast?
Dariush نوشته: سنسور حراتی اپل درست است، اما دیوایسهای اندرویدی معمولا خازنی هستند، یعنی با جریان الکتریکی بدن انسان، بطور خاص با پوستاش. فشاریها به تاریخ پیوستهاند.اینکه از چه سنسوری استفاده میشه چندان برای سیستم عامل مهم نیست ولی برای کاربر خیلی مهمه .
از مزایای سنسورهای حرارتی /فشاری اینه که بیخود و بیجهت عکس العمل نشون نمیدند ولی سنسورهای الکترونیکی حتا زمانی که در جیب مبارک هستند مشغول به کار میشند.این طوری میشه که درصد باز شدن برنامه ها به خودی خود ، شماره گیریهای ناخواسته و ... در دستگاه هایی که از سنسور الکترونیکی استفاده میکنند بیشتره.
سامسونگ در زمینه سخت افزار خیلی خلاقیت داره و اپل در زمینه نرم افزاری! دست آخر هم هر دو سرشان در یک آخور است اپل برای سامسونگ برنامه مینویسد و سامسونگ برای اپل سخت افزار درست میکند! دعوا هم باهم دارند !!! ابلهان هم باور کنند :e057:
مزدك بامداد نوشته: من یک تبلت surface دارم که با یک چیز قلم مانند که ته اش مانند پاک کن هست هم کار میکند،
پس این نمیتواند سهشگر کهربایی[١] باشد، چون به وارون پوست آدم این چیز لاستیک مانند، برای
شار[٢] کهربایی گذرپذیر نیست.؟!
ازش راضی هستید ؟
من مدتیست که ویندوز 8 را خریده ام و به راستی دست تمامی سیستم عاملهایی که رابط گرافیکی درست و درمان دارند را از نظر سرعت و روانی کار بسته است. در کل خیلی ازش راضی هستم. به قکر خرید یک تبلت نو هم هستم نمیدانم باز بروم یک آیپد بگیرم یا سورفیس! برای همین میپرسم.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری