02-08-2014, 05:39 PM
پیرامون روشنفکران قبل از انقلاب چه میاندیشی؟ بطور بخصوص جلال آلاحمد (البته اگر او را اصلا روشنفکر میدانی)؟
پس از انقلاب چه متفکران/روشنفکران فارسی زبانی بنظرت شاخص آمدهاند؟(تعداد را بسته به حال و حوصلهات خودت انتخاب کن)
دربارهیِ اگزیستانسیالیسم نظرت چیست؟ بطور خاص سارتر.
و بطور جداگانه نظرت را دربارهیِ نیچه بگو و در این میان بنظرت خوانش درست او چگونه است؟ شعرگونه و... یا تا حدی تحتاللفظی یا...؟
در آخر هم خاطرت باشد خیلی وقت پیش دربارهیِ هیچنز ازت پرسیدم و مختصر گفتی he is full of Crap !!
اما برایم جالب است اکنون با فاصلهیِ بیشتری که از آن دوران گرفتهام آنچه نقطه مثبت یا منفی در او یا افرادی نظیر او میبینی (اگر کسی واقعا باشد) بگویی، بنظر من زندگی او از آغازش با انقلاب جنسیتی 68 تا درگیری دست آخر او با چپ/چپنماها یا هر چه نامش را بگذاریم جنبههای جالبی بنظرم دارد.
این هم برای اینکه سفارش کردی همه سوالات زیر کمی نباشد
و حالا باقی سوالات زیرشکمی !!
پس از انقلاب چه متفکران/روشنفکران فارسی زبانی بنظرت شاخص آمدهاند؟(تعداد را بسته به حال و حوصلهات خودت انتخاب کن)
دربارهیِ اگزیستانسیالیسم نظرت چیست؟ بطور خاص سارتر.
و بطور جداگانه نظرت را دربارهیِ نیچه بگو و در این میان بنظرت خوانش درست او چگونه است؟ شعرگونه و... یا تا حدی تحتاللفظی یا...؟
در آخر هم خاطرت باشد خیلی وقت پیش دربارهیِ هیچنز ازت پرسیدم و مختصر گفتی he is full of Crap !!
اما برایم جالب است اکنون با فاصلهیِ بیشتری که از آن دوران گرفتهام آنچه نقطه مثبت یا منفی در او یا افرادی نظیر او میبینی (اگر کسی واقعا باشد) بگویی، بنظر من زندگی او از آغازش با انقلاب جنسیتی 68 تا درگیری دست آخر او با چپ/چپنماها یا هر چه نامش را بگذاریم جنبههای جالبی بنظرم دارد.
این هم برای اینکه سفارش کردی همه سوالات زیر کمی نباشد
و حالا باقی سوالات زیرشکمی !!
Ouroboros نوشته: ؟!حالا این رفتار بالاخره آلفاست یا بتا که بدان نه میگویی؟
نه، تمام بدن و روان و جان زن مایملک شخصی و متعلق به منست،
کوچکترین چالشی بر این مالکیت با قطع ارتباط کامل روبرو خواهد شد، حتی خودارضایی!
آن «دوست» بدبخت و کذایی را هم برای همیشه طرد میکنم.
بعضیها میگویند این رفتار بتاست و نباید اصلا اهمیتی بدهید که زن چه میکند و شما هم بروید بپیوندید به آنها و غیرت در ذات خود نوکری زنان است و ... من از آنها نیستم. زن یا با من و مال من است یا مال دیگران. حق انتخاب کامل هم دارد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound