02-07-2014, 05:41 PM
Ouroboros نوشته: هی برمیگردم به این انجمن پس لابد باید باشم. :e057:
اما پاسخ جدی شما: خیر، از درد بیزارم.
پ.ن:
امان از دست ترولبازیهای تو آلیس!
سادیست چی؟
ترول بازی های آلیس؟ من در طرح این سوال ها مطلقا تحت تاثیر صحبت های آلیس نیستم.
Ouroboros نوشته: من کینکهای خاص خودم را دارم اما منحرف نیستم. این ماجرای تحقیر و مازوخیسم و اینها دیگر چیست؟ دوستپسر اخیرتان این گونه از آب درآمده؟ :e057:
کینکهای خاصتان را برای ما میگویید تا ما قضاوت کنیم که منحرف هستید یا نه؟ :دی یکی از دوست پسرهام در واقع
Ouroboros نوشته: من حتی در بتاترین دوران زندگی خود نیز باز موقع سکس به موی دختر چنگ میانداختم و گلویش را میفشردم و پشتشان را با سیلی سرخ میکردم!
حدس میزنم میدانید این حرفتان تبلیغ خوبی برایتان هست
Ouroboros نوشته: اما فانتزی/عمل جنسی شرمآور اگر میخواهید، هرچند در این انجمن شماری کاربران چهار چشمی منتظر دادهای پیرامون من هستند تا از طریق آن به من حمله بکنند، اما بسیار خب، دو تا برای شما دارم:
یک زمانی در مغزم فرو رفته بود و بدجور به دنبال یافتن یک Midget زیبا برای سکس بودم اما گیرم نیامد. به جای آن یک دختر کوتوله و زیبا پیدا کردم که گویا به ابژهی تمنا به قدر کافی نزدیک بود و از سرم پرید.
یک بار هم با دوستدخترم مست از جایی برمیگشتیم، میان خیابان ناگهان زانو زد و شروع کرد به ساکیدن، من هم مدهوشتر از آن بودم که اعتراضی بکنم، ناگهان زنی در خانهاش چند متر آنطرفتر را گشود و ما را دید، چهرهی شوکهی او اثری عجیب بر من گذاشت.. من در زندگی هرگز چنین احساس تحریک شدگی نکرده بودم و بعد از آنهم از هیچ چیز دیگر نکردم.
دومی هرچند که باز تقلب کردید و به اندازه کافی برای شما شرم آور نبود ولی فانتزی منحرفانه ای هست.
Ouroboros نوشته: ۱. اصلا بلد نیستید منظورتان را برسانید. :e057:
۲. راستش نه، این احتمالا از عوارض بازیست که به اینجا تراویده.
اینجا برق رفت و من دیسکانکت شدم.
سپاس از جواب به سوال اولی. خیلی خوب بود.