02-04-2014, 07:14 AM
undead_knight نوشته: همه مدیران که هستند+چند نفر دیگه. چیزی که من باهاش مشکل دارم "استاندارد دوگانه" هست،یعنی متوجه نمیشم که چرا چیزی در این انجمن "جرم" تلقی میشه،ولی در پستوی پنهانی مشکلی نداره. اگر دلیل "عملی" دارید و مثلا "انحراف تاپیک ها" و مشکلاتی از این دست رو دلیل جرم انگاریش میبینید میشه توافق کرد بعضی تاپیک ها هم مثل گپ کده! مورد نظر دارای قوانین آزادانه تری باشند.(اتفاقا من طرفدار آزادی بیان بیشتر هستم) اگر دلیل اخلاقی دارید و این عمل رو کلا بد میبینید،اون وقت باید توضیح بدید که چرا عدم حضور شخص این کار رو روا و اخلاقی میکنه! یعنی مثلا اگر تاپیکی باشه که همه به جز شخص "هدف" اون رو ببینند،توش زدن هر حرفی در مورد شخص مجازه :))انجمن پنهان جهت مکانی که دوستان قدیمی بتوانند آنجا با هم گفتگو کنند چون همه در یک نقطه جهان هستیم و جایی دیگر راحت تر از اینجا نیست! آنجا هم با کاربران سابق گفتگو که ۵-۶ سال هست همدیگر را میشناسیم + مهربد آغاز شد ، اینجا هم یک سایت خصوصی است و صاحب سایت تصمیم گرفته از قسمتی از وبسایت خود جهت گپ خانه خصوصی استفاده کند که جزوی از انجمن نیست ، حالا مثلا در یاهو یا فیسبوک از یک کاربر صحبت شد خیال شما راحت میشود؟ یا آنجا هم میخواهید پلیس فکر باشید؟
"A Land without a People for a People without a Land"