02-04-2014, 06:55 AM
Mehrbod نوشته: من نیستم, شما نیستید, مزدک نیست, آلیس نیست, [MENTION=338]Fiona[/MENTION] نیست, [MENTION=200]کافر_مقدس[/MENTION] نیست, [MENTION=313]iranbanoo[/MENTION] نیست, ... پس بیشینگان کنشگر آنجا نیستند و دربرگیرندهیِ یک گروه کوچک از چند تن (که همه هم گرداننده نیستند) میباشد و باید آنرا یک گپکده به شمار آورد و بس. این هم سفستهیِ سیاه و سپید و همچنین سفستهیِ سنجش نابرابر (قیاس معالفارق) بود:همه مدیران که هستند+چند نفر دیگه. چیزی که من باهاش مشکل دارم "استاندارد دوگانه" هست،یعنی متوجه نمیشم که چرا چیزی در این انجمن "جرم" تلقی میشه،ولی در پستوی پنهانی مشکلی نداره. اگر دلیل "عملی" دارید و مثلا "انحراف تاپیک ها" و مشکلاتی از این دست رو دلیل جرم انگاریش میبینید میشه توافق کرد بعضی تاپیک ها هم مثل گپ کده! مورد نظر دارای قوانین آزادانه تری باشند.(اتفاقا من طرفدار آزادی بیان بیشتر هستم) اگر دلیل اخلاقی دارید و این عمل رو کلا بد میبینید،اون وقت باید توضیح بدید که چرا عدم حضور شخص این کار رو روا و اخلاقی میکنه! یعنی مثلا اگر تاپیکی باشه که همه به جز شخص "هدف" اون رو ببینند،توش زدن هر حرفی در مورد شخص مجازه :))گپکده ≠ سخنگاه هر چه میخواهید بگویید ≠ بی ملاحظه بگویید
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-