02-03-2014, 06:41 PM
Alice نوشته: بیشک اگر امیر بزرگوار نبود نه تنها شما، بساکه هیچیک از مدیران به این مورد جنسی رسیدگی نمیکرد،نخست باید بگویم از اینکه ما را(من را) به بی شرفی متهم می کنید سپاسگزاریم،اما برایم جای سوال است که چگونه شما اعتراض را فقط اعتراض علنی می دانید؟از کجا می دانید که باقی افراد اعتراض نکردند؟
انگار که پشت سر یکی (و جلوی چشم دیگران) به وی ادوات جنسی حواله بدهیم کاملا عادی و طبیعیست!
من باز هم از امیر گرامی که رسم شرافت و بزرگواری و مردانگی ( و زنانگی) را به جا میاورند بینهایت
سپاسگزاری میکنم، همچنین از ایشان میخواهم که این بحث را بیش از این ادامه ندهند! من نمیخواهم
کسی از من معذرتخواهی کند!
از دوستان دیگری هم که در این بحث نظر دادند متشکرم و از این دوستان گرانقدر هم میخواهم که این
جستار را ادامه ندهند!
در مورد فحش جنسی خدمت شما عرض کردم که این کار کسرا از دید من زننده بود و شایسته ی نکوهش(استفاده از این ادبیات)،اما از دید قوانین نمی توان به او خرده ای گرفت.در ثانی آن عبارت هم بیش از آنکه فحش مستقیم جنسی باشد، جمله ایست کنایی.چنانکه دیدیم و دیدید کسرا در جستار های دیگر هم چند باری از عبارت تخم و به تخمم و اینها استفاده کرده بود،دست کم من گمان نزدیک به یقین داشتم که این سخن او از سر توهین نبود و همان معنی چه غلطی می خواهد بکند را داشت این بود که اعتراض نکردم.