02-03-2014, 06:03 PM
Mehrbod نوشته: سپاس, ولی اخراج و برخورد برای چه شهریار جان؟ سخن ایشان در تالار نهان بوده که انجمنی است برای برخی ویژه و
کسی هم بزور هموند آنجا نیست و سخنانی که آنجا زده میشوند هم در پیوند به سخنگاه نیستند و همه هم گرداننده نیستند.
مانند این است که شما بگویید چرا چند تن در facebook به بهمان کاربر خندیدهاند و چرا ناسزای جنسی دادهاند, به من و شما چه آخر!؟
بله،این هم نکته ایست که آیا نوشته های آن محیط هم باید تحت قوانین انجمن باشند یا خیر.
نکته ی دیگری که به ذهن من می رسد (سوای اینکه رفتار کسرا را غالبا نمی پسندم) این است که براستی جمله ی "مثلا می خواهد تخم مرا بخورد" هر چه قدر زننده،جمله ایست کنایی.ایشان هم لابد آن جمع را دوستانه دیده که اینگونه سخن گفته،پر واضح است که هرکسی آن ادبیاتی را که در جمع دوستان اش به کار می برد در مقابل دیگران استفاده نمی کند.مثلا من شاید در خیابان اگر فلان دختر خوشگل را ببینم بگویم "عجب کُسی بود".حال باید چه کنم ؟از او عذرخواهی بکنم؟آن تالار به مانند پیام های شخصی است که به جای دو نفر میان چند نفر رد و بدل می شود،باید فکری کرد که آیا پیام های شخصی هم شامل قوانین می شوند یا خیر؟مثلا اگر کسی آمد به من نوعی گفت جاکش باید یخه اش را بگیریم ؟شخصا من اهمیتی به سخنانی که جلوی رویم هم گفته می شود نمی دهم، چه برسد پشت سر.
من میخواستم بگویم نهایتا اگر قبول کنیم که سخنانی که در آن تالار گفته می شود باید تحت قوانین باشند،باید به کسرا اخطار بدهند و یا سه روز اخراج اش کنند،این میان عذرخواهی و اینها بی معنی است به نگرم.