02-03-2014, 05:22 PM
Theodor Herzl نوشته: در دنیای واقعی نیز همین است ، همیشه یک زن میآید و چندین مرد را به جان هم میاندازد! آن وقت چندین نفر احساس فردین بودن میکنند و به بقیه حمله میکنند و آن زن به ریش همه میخندد!
این تلاش مذبوحانهی شما حول تخریب و حملهی شخصی به من و امیر بزرگوار تحت عنوان «فردین گرایی» براستی
کودکانه و چه مایه ریشخندآمیز میباشد! تنها بویی که از تکرار و اصرار به این اراجیف به مشام میرسد، حماقت و عدم
بلوغ عقلی خودتان است.
مزدك بامداد نوشته: تا اینکه
شما امدید و ...
تا اینکه از حسن اتفاق ایشان آمدند و ما بیمقدمه، بطور ناگهانی به صرافت افتادیم که در تالار پنهانی به ما
ادوات جنسی حواله میدهند. مایهی ننگ و شرم دیگر مدیران است... حداقل امیر بزرگوار انقدر شرافت و رسالت
داشتند که این مسئله را به نحوی به گوش من برسانند و دین خود را ادا کنند. شما چطور؟ «بمب اتم وجدان»؟؟!
بله، من گفتم «اسرائیلی» و اشتباه کردم. برای اینکه آزردهدل بودم و میدانستم که ایشان در سزای من ستم
کردهاند، من انقدر شهامت دارم که خطای خودم را بپذیرم! انقدر شهامت دارم که وقتی به شما گفتم «بیجاست»
و «بیخود است» و البته نه چیزی فراتر، به احترام موی سپیدتان پیام شخصی بفرستم و رسما پوزش بخواهم.
آنگاه در انجمن متهم میشویم که به شما دهنکجی کردهایم!!
«بمب اتم وجدان»؟ هه... متاسفم که این مسئله را پیش پا افتاده و ناچیز جلوه میدهید.
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I