02-02-2014, 07:35 PM
پیامهای شخصی من پس از بازداشت به مدیر «اسرائیلی»:
چشم.
من به احترام دوستانی که به من پیام دادند و خواستند که با شما کلکل نکنم چیزی نمیگویم!
پیامهای بالای من تهدیدآمیز نبودند! من باز هم به شما مدیر «اسرائیلی» چیزی نمیگویم تا
مدیران دیگر رسیدگی کنند...!
Theodor Herzl نوشته:Alice نوشته:بار آخرتان باشد من را تهدید میکنید ، بروید در تالار عمومی حرف بزنید ببینم مثلا چه میخواهید بگویید!Theodor Herzl نوشته:Alice نوشته: لطفا این پیام شخصی رو توی تالار منتشر نکنید. من نمی خوام این بحث رو توی انجمن ادامه بدم.من نمیدونم چرا سیستم به شما پیام نداد ، باید هر وقت پستی پاک یا جابجا میشه سیستم پیام بده" در ضمن من شما رو برای توهین اخراج نکردم ، بلکه برای اسپم کردن و شکلک فرستادن و ریشخند کردن قوانین در یک بحث جدی!
میشه بگید چرا اون پیام من رو پاک کردید و چرا سیستم به من پیام شخصی نداد که پیامتون پاک شد؟
من توی اون پیام چه توهینی به شخص شما کرده بودم؟!
باشه. ولی با این کارتون اعتبار من رو با "فلانی" و "نیوتون" و "شومبولیتز" و "حربالله" توی انجمن یکسان کردید.
من فقط به احترام دوستانی که از من خواهش کردند باهاتون کل کل نکنم و موضوع رو توی تالار ادامه ندم، چیزی بهتون نمی گم.
چشم.
من به احترام دوستانی که به من پیام دادند و خواستند که با شما کلکل نکنم چیزی نمیگویم!
پیامهای بالای من تهدیدآمیز نبودند! من باز هم به شما مدیر «اسرائیلی» چیزی نمیگویم تا
مدیران دیگر رسیدگی کنند...!
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I