01-25-2014, 07:36 PM
kourosh_bikhoda نوشته: آفرین آفرین. برای این نطق تاریخی باید به شما مدال افتخار کمونیستی داد. دوتاش زیر سپاس موجوده فعلن.
نخست اینکه معلوم شد چون عمو استالین به اسرائیل کمک کرده آدم خوبی بوده. کلن ملاک اسرائیل شد اینجا. ولی اونوقت امریکای کاپیتالیست و سرمایه دارانش که مدام چتر روی سر اسرائیل هستند آدمای بدی هستند:
ببینید ، آمریکا به دلایلی که به سود خودش هست به اسرائیل کمک میکنه ، یک روزی کمک به اسرائیل به سود آمریکا نباشه مطمئن باشید این کار رو نمیکنه ، همین الانش هم میبینیم که آمریکا و دولت اوباما دارن میرن سمت آخوندها و اسرائیل رو تنها میذارند! پس اسرائیل هیچی به آمریکا بدهکار نیست ، اگر هم آمریکا کمکی کرده به سود خودش بوده که کرده با بخاطر اینکه عاشق چشم و ابروی اسرائیل هست! اما زمان جنگ استقلال شوروی جلوی تمام کشورهای نفتی عربی و آمریکا و اروپا ایستاد ، یعنی جلوی تمام جهان ایستاد و به اسرائیل اسلحه فروخت بخاطر مسائل ایدئولوژیکی ، چون اکثریت اسرائیلیها چپی بودند ، چون شوروی ۲۵ میلیون کشته نداده بود در جنگ جهانی که یک کشتار دیگه رو ببینه!
Arms shipments from Czechoslovakia to Israel 1947–49 - WiKi
من خودم بارها با مزدک بحث و جدال کردم در مورد شوروی و استالین ، ولی نکته اینجا هست خود شما که از سیستم برده داری کاپیتالیسم دفاع میکنی در مقامی نیستی که بیای از شوروی انتقاد کنید ، هر زمانی جستار باز کردی از ایجنت نارجی ریختن آمریکا به سر مردم ویتنام ، همکاری نزدیک دولت آمریکا با نازی و و غیره انتقاد کردی ، اون زمان میشود ۲ ریال به شما کردیت داد!
"A Land without a People for a People without a Land"