01-19-2014, 02:47 PM
اولا مارمولک شما هستید که پیامهای نهانی را در تالار عمومی انجمن منتشر میکنید.
دوما ایشان به معنای تحتالفظی کلمه به من «توهین» کرده بودند و وظیفهی شما بود
که او را اخراج کنید، اما اینجا فلانی را از روی کینورزی شخصی اخراج نمودید؛ کاربر فلانی
فقط گفت اگر من هم بگویم سر مزدک را ببُرید یا اگر تخیل کنم که مزدک بهمان است و ...!
(هرچند مزدک بزرگوار شخصیت والایی دارد و باید از ایشان معذرت خواهی کنند، اما او پوست
کلفتی دارند و به این اباطیل و مهملات ریشخند میزنند)
هموندان دیگر هم در جریان نیستند که کابر انسان به من چه چیزی گفته بود و به شما "سپاس"
میدهند؛ ایشان صراحتاً در تالار اروتیک داستان سکسی ساخته بودند و بطرز بیشرمانهای من
(آلیس) را کاراکتر فانتزی داستان ذکر کرده بودند!
پس علاوه بر اینکه قیاس شما معالفارق است و وظیفهی شما بود که او را بازداشت میکردید،
اینجا به قصد گمراهی و فریب دیگران پیامهای نهانی را در تالار عمومی منتشر میکنید.
دوما ایشان به معنای تحتالفظی کلمه به من «توهین» کرده بودند و وظیفهی شما بود
که او را اخراج کنید، اما اینجا فلانی را از روی کینورزی شخصی اخراج نمودید؛ کاربر فلانی
فقط گفت اگر من هم بگویم سر مزدک را ببُرید یا اگر تخیل کنم که مزدک بهمان است و ...!
(هرچند مزدک بزرگوار شخصیت والایی دارد و باید از ایشان معذرت خواهی کنند، اما او پوست
کلفتی دارند و به این اباطیل و مهملات ریشخند میزنند)
هموندان دیگر هم در جریان نیستند که کابر انسان به من چه چیزی گفته بود و به شما "سپاس"
میدهند؛ ایشان صراحتاً در تالار اروتیک داستان سکسی ساخته بودند و بطرز بیشرمانهای من
(آلیس) را کاراکتر فانتزی داستان ذکر کرده بودند!
پس علاوه بر اینکه قیاس شما معالفارق است و وظیفهی شما بود که او را بازداشت میکردید،
اینجا به قصد گمراهی و فریب دیگران پیامهای نهانی را در تالار عمومی منتشر میکنید.
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I