01-19-2014, 11:00 AM
من با تخفیف به ایشان مخالفم. حضور و فعالیت در هر انجمنی یک تفاهم و قرارداد دو طرفه است. منی که در سایتی عضو میشوم، قوانینِ آنرا پذیرفتهام و به هر حال باید به آن احترام بگزارم. از خطِ قرمزهای اینجا فحاشیِ مستقیم به کاربران است. ایشان یکبار قبلا اینکار را کردهاند و به یکی از مدیران فحاشی کردند که به خاطر آن ، همچون تمامِ فرومها که توهین به مدیرانِ سایت، منجر به بنِ دائم میشود، بن دائم شدند، اما با پا در میانی به ایشان فرصت دادند که روالِ پیشینِ خویش را تغییر دهند. اما مشخص شد که ایشان هیچ اهمیتی برای قوانین و ارزشهای این سایت قائل نیستند، وگرنه درجهای از احترام برایش قائل بودند، اما چنانکه میبینیم با اطلاع از خط قرمزهای سایت، ایشان بار دیگر به روال پیشین خویش بازگشتند که این مشخصا نشان از بیاهمیتیِ قوانینِ این سایت برای ایشان دارد. چنین کاربری بهتر است مکانی را بیابند که رفتارهای اینچنینی بربتابد.
مدیران این سایت هم کسانی هستند که داوطلبانه به نظم و ترتیب سایت و برقراری قوانین آن میپردازند. اینکه با کمترین برخوردِ مدیریتی در این سایت بلوایی بر پا میشود، انصاف نیست. واقعا اینجا تا کسی شورَش را درنیاورده باشد، کاری به کارش ندارند. همین کاربر فلانی در جستارهای خود سخنانی چون «من کونِ این فرگشت کسکش هم خواهم گذاشت» میگفت که در این سایت سابقه نداشت، اما باز کسی به او چیزی نگفت از بیم اینکه اینجا دادِ دوستان بلند میشود و شلوغبازی میشود، بعد هم ایشان پیاپی جستارهای مشابه گشودند که باز خلاف قوانین است اما باز کسی کاری به او نداشت، تا کار بدانجا کشید که گمان کردند، مرزی برایاشان نیست؛ این مشخصا نتیجهی تضعیفِ مدیرانیست که برای کمترین اعمال قوانینی که همگی قبل از عضویت آن را قبول کردهاند، جنجال برپا میشود!
مدیران این سایت هم کسانی هستند که داوطلبانه به نظم و ترتیب سایت و برقراری قوانین آن میپردازند. اینکه با کمترین برخوردِ مدیریتی در این سایت بلوایی بر پا میشود، انصاف نیست. واقعا اینجا تا کسی شورَش را درنیاورده باشد، کاری به کارش ندارند. همین کاربر فلانی در جستارهای خود سخنانی چون «من کونِ این فرگشت کسکش هم خواهم گذاشت» میگفت که در این سایت سابقه نداشت، اما باز کسی به او چیزی نگفت از بیم اینکه اینجا دادِ دوستان بلند میشود و شلوغبازی میشود، بعد هم ایشان پیاپی جستارهای مشابه گشودند که باز خلاف قوانین است اما باز کسی کاری به او نداشت، تا کار بدانجا کشید که گمان کردند، مرزی برایاشان نیست؛ این مشخصا نتیجهی تضعیفِ مدیرانیست که برای کمترین اعمال قوانینی که همگی قبل از عضویت آن را قبول کردهاند، جنجال برپا میشود!
کسشر هم تعاونی؟!