01-16-2014, 06:44 PM
نقل قول: 7. موثرترین شخص در زندگی شما که بوده؟ بدون درج اطلاعات شخصی، کمی پیرامون چگونگی اثرگیری خود توضیح بدهید.در هر زمینه ای کسی بوده. من در زمینه دیدگاهم به جهان و در واقع سبک زندگیم پیرو خیام هستم. البته فرقی که با او دارم اینه که من به اندازه خیام زندگی رو بی ارزش نمیدنم. اصلن زندگی به نظر من خیلی هم ارزشمند و گیراست. من عاشق زندگیم هستم. فقط در غم و اندوه و مصیبت خودمو گرفتار نمیکنم. روش من در زندگی روش خیام هست.
در زمینه کاری و حرفه ای، یکی از برادرانم که هم استاد من بوده، هم رئیس و هم مدیر من. ایشون به من خیلی کمک کرده. البته بسیار بداخلاق بود تا چند سال پیش و کار کردن با او بسیار سخت بود ولی چون در تمام ایران در زمینه حرفه خودش نفر اول بود همه خواهانش بودند. البته الان اخلاقش بهتر شده و کار کردن باهاش راحت تره

نقل قول: 8. آیا تا بحال آرزوی مرگ کسی را کردهاید؟ اگر بله، توضیح بدهید.
در کودکی نمیدونم. حس میکنم بله کردم ولی خاطرم نیست زیاد. ولی در مورد الان میتونم مطمئن باشم. بله نه تنها الان آرزوی مرگ کسی رو دارم بلکه دلم میخواد با دستای خودم خفش کنم. یکی شریعتمداریِ کیهان، یکی بشار اسد. امیدوارم روزی مرگ خفت بار این دو عزیز رو ببینم.
[ATTACH=CONFIG]3325[/ATTACH]
نقل قول: 9. به نظر شما آیا کیفیت زندگی بشر از منظر زمانی درحال صعود بوده یا سقوط؟کیفیت زندگی؟ کیفیت به نظرم چی میاد؟ در ذهنم میتونم با سطح بهداشت، دسترسی به داده ها و اخبار، سواد و متوسط طول عمر معادلش کنم. پس میتونم بگم بله در حال صعود بوده و هست ظاهرن.
نقل قول: 10. کدامیک از این دو را دستاورد مهمتری برای بشر تلقی میکنید: هنر، یا دانش؟
دوست ندارم به زبانی تکراری بگم هر دو لازم و ملزوم همند. از نظر من دانش جایگاه بالاتری نسبت به هنر داره. اندکی بالاتر. اگر منظور از دانش همون علم یا ساینس باشه تقریبن در این نظرم مطمئن هستم. چرا که هنر هم امروزه فلسفه ای داره و علومی رو برای خودش دست و پا کرده. برای نمونه هنر موسیقی امروز دیگه به طور سنتی و سینه به سینه تدریس نمیشه. بلکه به طور دانشیک گسترده میشه. امروز چیدمان یک سالن اپرا، جایگاه سازها، ساختمان سالن و همه چیز از دانش برمیاد. تئوری موسیقی در خودش نظم های ریاضی وار ظریفی داره که شما رو کم کم مجذوب خودش میکنه.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی