01-09-2014, 06:44 PM
undead_knight نوشته: ای آقا فمنیست ها که به دلیل کس لیس بودن از این مجالس ندارند،فوقش سکس پارتی دارند! :))در هر حال امثال گروه هایی مثل mgtow قطعا با توجه به ماهیت زن گریزشون این پدیده رو به کرات تجربه میکنند:))
:e106:
احسنت! دقیقا گیر مورد علاقه من رو دادی و اینجاست که باید یه مدال خوشگل روی سینت بزنم(با رعایت حدود شرعی) :))
البته یکم عذاب وجدان دارم که با این تاخیر و اشتباه سهوی مچگیری شما پشم میشه:))
منو به جون پائل! به جون یک زن سکسی تر قسم بده:)))
خب حالا پاداش این همه نکته یابی شما،که البته از صمیم قلب ازش ممنونم:
http://ijogi.mums.ac.ir/jufile?c2hvd1BER...QucGRmLg==
(بدون فیلترشکن دانلودش بکنید)
برای آسون تر کردن کارتون:
منبع:
8. Ghazi Tabatabaei M, et al.[National plan phenomenon of domestic violence against women(persion)]. Library of Research Center Ministry of Interior 2001;20.
BBC Persian | صفحه ویژه خشونت خانگی علیه زنان
ایران - BBC فارسی - ۶۶ درصد زنان ایرانی قربانی خشونت میشوند
http://journals.tums.ac.ir/upload_files/pdf/_/14454.pdf
تحقیقی هم در سال 85 نشون داده که بیش از 80 درصد زنان در مقابل خشونت خانگی سکوت میکنند(منابع در پی دی اف موجوده)
البته همه اینها به نقل از مقام های حکومتی و در مواردی به نقل غیر مستقیم از بی بی سی هست،البته اگر مثل بعضی مخالفین جمهوری اسلامی میخواید به آیت الله بی بی سی،صفت فمنیست رو هم اضافه کنید ابایی نیست ولی فکر نمیکنم بشه گفت مقامات دولتی جمهوری اسلامی،حتی روشنفکرترینشون چندان فمنیست یا مایل به فمنیسم هستند! :))
اگر هم میخواید آمار ها رو با استناد به "حکومتی" بودن هوا کنید آمارهای زندانیان مهریه و... هم به هوا میره و مجالس عزاتون بر پایه آمارهای تخیلی و توهمی بوده:)))
لعنتی یک 10 خطی نوشتم به باد رفت.
نخست اینکه پاداش کس لیسان گرامی همواره سرکوفت و تو سری بوده نه سکس پارتی.استمناء هم استمناء ذهنی بود،همینکه دور هم بنشینید و یک آمار در پیتی هم بدهید و در باب سلطه ی مردان آه و ناله کنید بس است.
دوم اینکه حال که دیدید آن آمار مشتی کس و شعر بیشتر نبود این بازی ها را در می آورید که بگویید خیر من از قصد آنرا گذاشته ام.اندکی هم به شعور مخاطب خود احترام بگذارید جانم.
اما در مورد آمار هایی که گذاشته ای،تا جایی که من می دانم تنها پژوهش درست و حسابی ای که در این مورد انجام گرفته مربوط به زمان خاتمی یا همان 2001 است.باقی کاملا مخدوش است،مانند آن نمونه ی آخری که قرار داده اید که جامعه ی آماری شان 50 زوج تهرانی بوده اند.اینها یا نمی دانند جامعه ی آماری چیست و یا ما را خر فرض کرده اند.
در مورد آن آمار مذکور هم در همانجا نوشته از 66 درسد،52 درسد خشونت ها کلامی و روانی بوده.یعنی ما در اکثر موارد شاهد خشونت فیزیکی نبوده ایم و این چیزی است که میان همه ی خانواده ها رایج است.دوتا این می گوید چهارتا آن یکی رویش می گذارد جواب می دهد.آن فحش هایی که نثار مردان شده چه می شود این وسط؟باز هم مظلوم نمایی زنانه؟این خشونت کلامی هم از آن بلبشو هایی است که هرکس تعریفی برای آن ارائه می کند و لازم است بدانیم تعریف ایشان از خشونت کلامی دقیقا چیست.اما همانطور که داریوش عزیز هم اشاره کرد عمده مشکل این پژوهش نادیده گرفتن خشونت بر علیه مردان است و این خود به خوبی نشان می دهد که آیا می توان به این آمار ها در مورد خشونت خانگی استناد کرد یا خیر؟جایی که دست کم نیمی از قربانیان را نادیده می گیرد.
همانطور که به شما با انبوهی از مستندات نشان دادیم که تا چند سال پیش کسی باور هم نمی کرد که بر علیه مردان چنین خشونتی رایج باشد و اصلا اینگونه خشونت در ایران به رسمیت شناخته نمی شود.این است که دست کم آمارتان در این خراب شده مخدوش است و آن سوی آب ها هم که نشان داده ایم وضع به چه منوال است.
[URL="http://www.csulb.edu/~mfiebert/assault.htm"]
REFERENCES EXAMINING ASSAULTS BY WOMEN ON THEIR SPOUSES OR MALE PARTNERS:
AN ANNOTATED BIBLIOGRAPHY[/URL]
یک مزخرف دیگر هم گفتید و آن مقایسه آمار زندانیان مهریه و خشونت خانگی بود.اینجا باز هم نمی دانید که قیاس مع الفارق چیست و ناشیانه از آن بهره می برید.برادر آمار زندانیان مهریه یک موضوع کاملا مشخص و مطلق است و احتیاجی نیست پژوهشی صورت بگیرد.بر این پایه سو گیری نیروهای حکومتی تاثیری در بالا رفتن یا پایین آمدن آن ندارد،اما پژوهشی که بر اساس اصول آماری و استقرایی صورت می گیرد لازمه اش بی طرفی مطلق پژوهشگران در متد های آمار گیری است.در مورد آمار زندانیان مهریه نیازی نیست از برخی اصول آماری و علمی پیروی کنید تا آمارتان معتبر و قابل استناد باشد،اما در مورد پژوهش خشونت خانگی لازم است.به گمانم آن دو واحد آمار را هنوز پاس نکرده باشی:e405:
آن آمارهایی که بالا ارائه کرده اید هیچ کدام حکومتی نبوده اند،یعنی به طور مثال بر اساس کیس هایی که بواسطه ی خشونت خانگی به دادگاه،بیمارستان و مراکز درمانی و روانشناسی مراجعه کرده اند نبوده اند.بر اساس گونه ای همه پرسی بوده که خانه به خانه صورت می گرفته است.
پ.ن:من هنوز هم منتظر آن آمار 95 درسد هستم