01-09-2014, 03:04 PM
undead_knight نوشته: داریوش جان یک کوچولو از مرحله پرتی:))(اون قضیه گله گله رو دوستان کلی استفاده کرده بودند و تیکه ای بود که بهشون انداختم)No kidding !!
..
گیر من این بود که واژه گله گله برای آزار جسی زنان بسیار مناسب تره تا زندان رفتن مردان به خطر مهریه یا نفقه! :))
نبینم آندد ما برای ترول مجبور به انداختن متلک اونهم بصورت بولد شده بشه بشه و بعد از اینکه بازم جوابی نگرفت مجبور به توضیح اون بشه !! بگذار سریع من یک داستان برایت تعریف کنم و وضعیت رو تشریح کنم شاید یکم بهت کمک بشه:
دیروز من مشاهده کردم آلیس گرامی که علاقمند به توضیحهایِ فرگشتی بود (بیشتر و روشنتر از همیشه) با مشاهدهیِ اینکه سخن ما با علایق و منافع زنانه سازگار نیست سعی در نفی "فریب بودن" رفتار با توسل به ریشهیِ فرگشتی اون بشه وبعد از اینکه من نبود ارتباط مناسب بین حقیقت احتمالی استفادهیِ اجداد ما از آرایش بعنوان استراتژی جنسی با درستی ادعای ما که آرایش امروز حربهای جنسیتی ست و البته بی ارتباطی بسیار بیشتر اونرو با اینکه آیا خود آرایش و عمل زیبایی "فریب" هست یا نیست را بیان کردم، در پاسخ او (بیش از حد انتظارم) با جوابی بیربط مواجه شدم و در حالی که درست متوجه نشده بود اصلا سخن من چی هست (ولی خب مطمئنا خوشش نیومده بود از روند اوضاع) نگهان یادشون افتاد که ما اینجا "فلسفه بافی" میکنیم و Science ما بمیزان مورد قبولی Hard نبوده و یکسری ایرادات بوده دربارهیِ فلسفه و علم که باید میگفته و تا الان یادش رفته. بعد از این، شما دقیقا بعد همین پست اومدی یک افسانهای تعریف کردی از اینکه چطور یک سال پیش عدهای از مدافعان حقوق مردان با دیدن اینکه توضیح فرگشتی به ضررشون هست اومدند به اون حمله کردند و از مشاهدهیِ این ماجرا تو" مرده بودی از خنده" !!
یکمقدار سعی کن این "یک نمونه" رو که برات آوردم تجزیه و تحلیل کنی، یک لیوان آب خنک بخور، یک نفس عمیق بکش (اگر در تهرانی نکش !!)، یکمقدار بهش فکر کن. شاید متوجه بشی که الان چطور بنظر میرسی و چرا متلک انداختی و جواب نگرفتی، میدونی اینجور به سبکتر بودن سرور اینجا کمک شایانی میشه !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound