01-01-2014, 07:17 PM
کوشا نوشته: حالا برای امتحان هم شده سعی کن عقل رو تعریف کنی ببینی چند مرده حلاجی !
برادر من نیازی ندارم تعریف کنم ، چون پرسش شما تعریف عقل نبود !! پس حرف مفت نزن... شما گفتی بدون دلیل معقول هست به چیزی باور داشت ، گفتیم نه !!
کوشا نوشته: اگر راه به راه به جای اینکه نیشتو واکنی و دندانهای مامانی تو نشون بدی سعی می کردی عقلت رو از آکبندی در بیاری حتما درک می کردی !
موندم اگر وجود خدا انقدر بدیهی هست ، شما چرا انقدر زور میزنی !! مواظب باش ، خطر داره برات
کوشا نوشته: قرار نیست شما چیزی ببینی
اونی باید ببینه می بینه
فعلا که اینجا کسی چیزی ندیده !!
کوشا نوشته: آرش بیخدا اگر مالی بود در گفتگو دات و رو تخته نمی کرد و دمش رو نمی گذاشت رو کولش و فرار و بر قرار ترجیح بده و تو وبلاگشم تنها نظرات کسایی که مجیزش رو می گن تایید کنه !
اول اینکه مغلطه تو هم بدی هست ، ما میگیم اگر مالی هستی برو نوشته آرش بیخدا رو نقد کن ، جواب نداری بدی خب حرف نزن !!
بعدم به شما ربطی نداره آرش بیخدا چرا کاری میکنه یا نمیکنه... فعلا که این انجمن هست و شما هم در حال زایمان های زودرس و پی در پی هستی !! ایشونم وقتش رو از فاضلاب نیاورده پاسخ هر ننه قمری رو بده... انرژیش رو میذاره برای کارهای مهم تر و تاثیر رو کسانی که مغزشویی نشدن !!
کوشا نوشته: یکبار گفتم صد بار دیگم می گم با این مغلطه یابی ها راه به جایی نمی برید !
باز یک زایمان زودرس دیگه !! اصل مطلب رو پاسخ ندادید...