12-02-2013, 10:39 PM
Alice نوشته: آلبر کامو میگوید دوران پسانوین دیگر جای کودکان بیپناهی که به بهانههای "عشقی" کشتار میکنند نیست؛
به وارونه، امروزه آدمهای بُـرنایی هستند که برای فرنودهای سرتـاسر پذیرفتنی دست به خودویرانگری میزنند:
فلسفه.
دستکم من گمان نمیکنم ایستار Absurd که کامو شالودهی فلسفهی خود را بر آن پایهریزی میکند به این
سادگیها هم باشد، این ایستار بارها و بارها بدست کافکا و سارتر هدایت و ... به نمایش درآمده و برای نمونه
هدایت تنها راه و یگانه پاسخ شایند را «خودکشی» میداند و بارها هم میگوید که برای این درد به جز مرگ
دارویی نیست!
هیچگرایی درد فرهیختگان آسوده و بیدرد ئه, کسیکه آسوده از کار و گرفتاریه و زمان برای اندیشیدن به آینده و نیستی خود اش دارد.
سامهیِ بایستهیِ دیگر هیچگرایی را هم میشود هوش دانست, خنگترها و کودنها به جهان پس از مرگ و همان بهشت و حوری میباورند,
ولی هیچگرا کسیه که نمیتواند خود اش را با چنان دروغهایِ آشکاری بفریبد, بجایش به بهترین راهکار دیگر دستمیازد: دردناکاندن و پس دلکندن از زندگی.
راهکار خودکشی برای سروری یافتن بر سرنوشت خویش هم میتواند برای بسیاری شگفتانگیز باشد; من جایی دربارهیِ هراسِ HIV خوانده
بودم که کسانی آن بیرون هستند که آن اندازه دربارهیِ ایدز و HIV نگران و دلنگران هستند و پس از هر بار سکس چنان با خود
اشان کلنجار میروند که hiv گرفتهاند یا نه, که سرانجام یک راهکار! تلایی میابند: خودخواسته HIV+ شوند: Bugchasing - WiKi
کودنانه است؟ بی هیچ گمانی, ولی کار میکند و بیشک از خویشکشی کودنانهتر نیست.
Alice نوشته: هرآینه در این میان کسان دیگری هم بودند مانند خیام نیشاپوری که برای رهایی از این "هیچی" می و باده و
معشوقهنشینی را راهگشا میداند.
شما یا مانند سیسفوس هنوز به سرنوشت اندوهناک زندگی "خودآگاه" نشدهاید و در پی پول و زندگی و ... بدو بدو
میزنید و یا براستی باید «قهرمان پوچی» باشید که با خودآگاهی اَوَست بسادگی و با لبخند تلخی از کنار این
پوچی میگذرید. شاید هم راه خیام نیشاپوری را پیشه کردید و هرشب بساط میگساری و معشوقه نشینی و
عشق و حال براه است و دیگر چه باک؟! گور بابای پوچی :)) ما که خیم و خوی اینکارها نداریم میمانیم و حوضمان.
پارسیگر
هیچگرایی راهکار خودآگاهانِ راستین نیست, اگر شما به تک تک آنچه در ویر و اندیشه اتان
رویمیدهد بخوبی و بفرزامی آگاه باشید, میتوانید ترس اتان را بپذیرید بی اینکه ناچار از خودفریبی شوید.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns