11-30-2013, 03:15 AM
Mehrbod نوشته: فروش نیروی کار به چه کسی؟ طبیعت که نیروی کار شما را نمیخرد, پس میماند,
سرمایهداری که نیروی کار شما را میخرد.
سرمایهدار چگونه نیروی کار شما را میخرد؟
به شما پول میدهد.
این پول را سرمایهدار از کجا آورده؟
خودتان و دیگران کار میکنید, بخشی از بهرهیِ کار اتان را سرمایهدار به جیب زده و بخشی را بچهرهیِ دستمزد به شما برمیگرداند!
باز هم که رفتید سر خط !
سرمایه داری مثل بیل گیتس به تنهایی کاری کرده که میلیونها مهندس و کارگر و ... نتوانسته اند بکنند پس به درستی شایستگی ثروتی که دارد را دارد .
هم چنین شما کاری بکنید به ارزش X تومان بفروشید به من ، من بروم یکی دیگه رو پیدا کنم 2x بهش بفروشم بهره کشی از شما نشده . این مساله ساده رو نمیدونم چرا شما نمیتونید درک کنید .
Mehrbod نوشته: این کار کشیدن از دیگران و بهرهبردن از دسترنج آنها همان «بهرهکشی» است.
روشن هم نمودیم و پذیرفتید که همین امروز هم سرمایهدار دارد با گذاشتن سرمایه در یک ساختمانسازی,
مردم را به ابزار کار میبندد تا برای نمونه برای سودآوریِ وی فرقون[٢] بکشند و آجر بالا بیاندازند (هتّا در
آلمان), یا جای دیگر کارفرما با گذاشتن سرمایه, کارمندان را به میز میبندد تا برای وی کار
کنند و همهیِ اینها تنها چهرههایِ نرم و سختی از فرایندی یکسان به نام «بهرهکشی» میباشند.
اگرنه اینکه بهرهده دربرابر کار خود چیزی هم دریافت میکند پاسخی
نیست, چه که برده هم دربرابر کار خود خوراک و سرپناه دریافت مینموده.
در نظامهای کمونیستی همواره میزان مزدی که پرداخت میشود از هر نظام سرمایه داری کمتر است ! پس طبق استدلال خودتان بهره کشی در نظام کمونیستی بیشتر است !!! این نظام که دیگر دفاع ندارد !!!
Mehrbod نوشته: اینکه کسی یکزمان[٣] بهرهده و بهرهکش باشد هم چیز ویژه یا فراهنجاری
نیست که نمونه آورده بودهاید و دگرسانیای[٤] در گفتههای ما نمیدهد.
نگرفتید ! ما گفتیم صاحب سرمایه و کارگر هر دو یکی باشند (در یک زمان) نه در دو زمان مختلف .
همانی که کسرا گفته . پس سخن شما پوچ است .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری