06-09-2011, 04:11 PM
Russell نوشته: اول درود و خوش آمد به شما دوست عزیز
در این مورد خوشحال میشم بیشتر توضیح بدید،چون من شنیدم ایران در ژنتیک کارهای زیادی کرده و در دنیا یک قطب هست و از این مسائل،چقدر به نظرت اینا تبلیغات حکومته و چقدرش واقعیت؟
همهاش مهمل است، سالهاست که اراذل ج.ا دست به این کار میزنند، سوء تبلیغ به روی دستاوردهای فردی ِ ایرانیان، به عنوان نتیجهی وجود یا شرایطی که دولت فراهم آورده. در حالیکه در حقیقت، دولت ِ اسلام نه فقط کمکی نمیکند، بلکه به انحای گوناگون سنگاندازی هم میکنند!
منهم در این فیلد مشغولم، ایران در میان کشورهای منطقه یک قطب است(یک سر و گردن بالاتر از پاکستان و عربستان، کمی جلوتر از ترکیه). حالا چرا؟ چون نخبهترین افراد جامعه را برای این رشتهها دستچین میکنند، بیشترین میزان ممکن ِ محفوظات را بهشان تحمیل میکنند و بعد در بازار کار فقط یک یا دو گزینه، کاملا تحقیقاتی و تئوریک در اختیارشان میگذارند. همین رشتهای که من خواندهام(بیوتکنولوژی)؛ در ایران فقط دو دانشگاه دارد، یک دانشگاه غیرانتفاعی در تبریز، که فقط تا لیسانس دارد، و یک دانشگاه تهران، با بیست نفر ظرفیت. نیمی از این بیست نفر سهمیهی المپیاد هستند، نصف دیگر هم افراد دو رقمی ِ کنکور سراسری. یعنی برای وارد شدن به دانشگاه در این رشته باید جزو 5% باهوش جامعه باشید، حالا اینکه اگر شغلی آبرمندانهتر از تاکسیرانی میخواهید باید با نمرات ممتاز فارغ التحصیل بشوید به کنار. به عنوان کسی که در فضای آموزشی ایران و فرانسه در علوم زیستی تحصیل کرده به شما اطمینان میدهم، وضع علمی ما هم به مانند وضع فرهنگیمان است.
مهربد نوشته: ترس کسانی که از مذهب نان می خورند و زندگیشان وابسته به آن است بسیار روشن است. ولی گمان
نمیکنم شما یک فیلسوف بدرد بخور را هم بتوانید پیدا کنید که با دانش شما مشکلی داشته باشد!
البته فیلسوفهای "بدردبخور" زیادی هستند که مخالف پیشرفت مهندسی ژنتیک هستند، مشهورترین ِ آنها یورگن هابرماس.
دلیل ِ علاقمندی من به فلسفه همین گپهای اخلاقی بود، اگر اصلاح ژنتیکی نطفهی انسان زمانی رویا بود، چشمانداز طراحی شکل ظاهری نوزاد برمبنای میل والدین و بوجود آوردن نسلی از انسانهای بهسازی شدهی ژنتیکی کمتر از دهه است.
مهربد نوشته: درباره سلولهای بنیادین و اینکه در ایران، گویا توانایی پیوند زدن سلولهای بنیادین را دارند نیز خوشحال میشویم توضیح دهید
نصف(بیشتر)کشورهای جهان این تکنولوژی را دارند یا در راه رسیدن به آن گام برمیدارند. بیشتر معذورات مذهبی هستند که در مبارزه با آن عمل میکنند تا محدودیتهای علمی و مثلا سنگاپور از ایران بسیار جلوتر است.
زنده باد زندگی!