04-01-2011, 10:13 PM
از دوستان کسی راجع به گروههای شیطان پرستی تحقیق داشته است؟
اگر اطلاعاتی درباره این فرقه دارند کمی راجبش توضیح دهند.
سپاس
اگر اطلاعاتی درباره این فرقه دارند کمی راجبش توضیح دهند.
سپاس
matmetal613 نوشته: فکر کنم کنم کمی خطرات تفکرات فلسفی را درک کرده باشید.
هیچ وقت از روی فلسفه تصمیم گیری نکنید. بدبختی که ادیان اله ی روشنی بر مردم آورد بسیار بسیار بیشتر از تفکرات آن فرقه است
متاسفانه مردم دینی به فلسفه زیاد اهمیت میدهند و این باعث فلاکت ممالک دینی است.
فکر کنم فهمیده اید دلیل کاهش شدید نقش دین در انسانهای علمی را دانسته اید
matmetal613 نوشته: راهی برای حذف این پست نیست؟
اشتباهی فرستادم
من اولین باره تو یه فروم عضو شدم هنوز تازه واردم
matmetal613 نوشته: متاسفانه یا خوشبختانه رشته من بیشتر با سلول سرو کار داره که فلسفه توش هیچ معنایی نداره. یا حداقل من دنبال فلسفه نمیرم برای من اینگونه تفکری ایجاد شده که فلسفه علمی در حال نابودی است.
موارد استفاده فلسفه در رشته های من همگی مزخرفن. پیدایش، خلقت ، صفات، برتری جنس مذکر و ....
من هم فقط یک آدمم و با توجه به دیده هایم سخن میگویم. خوشحالم که مرا متوجه کردید
matmetal613 نوشته: ولی سوالی دارم فقط برای اطلاع، آیا نمونه ای در هر علمی ، سراغ دارید که فلسفه باعث پیشرفت آن شده باشد نه درجازدگی و پیچیدگی آن؟( تاکید میکنم : پاسخ ندادن یا نمونه نیاوردن دلیل بر نبودن آن نمیشه ، این سوال فقط جنبه اطلاعات گیری دارد نه زیر سوال بردن گفته های شما)
matmetal613 نوشته: در علوم زیستی که به من مربوط است فقط باعث انحرافات فکری شده است. که باعث شده در کشورهای دینی در زمینه ژنتیک بسیار عقب بیافتند (در آمریکا 1500 مرکز تحقیقات فقط و فقط روی dna وجود دارد! در کل کشور های اسلامی شاید به 100 نرسه! که اونا هم جهت توجیه و اثبات وجود خالق یعنی رد توضیحات علمی تکامل، و نیز فعالیت های دارویی و اصلاحی فعالیت میکنن نه شناختی و اکتشافی ) یعنی وجود گرایشاتی که فقط از فلسفه نشات گرفته باعث شده است که این همه انرژی از بین برود و یا به بیراهه برود.
matmetal613 نوشته: در علوم زیستی که به من مربوط است فقط باعث انحرافات فکری شده است. که باعث شده در کشورهای دینی در زمینه ژنتیک بسیار عقب بیافتند (در آمریکا 1500 مرکز تحقیقات فقط و فقط روی dna وجود دارد! در کل کشور های اسلامی شاید به 100 نرسه!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound