11-24-2013, 04:44 AM
sonixax نوشته: 1- یک قورباغه را بگیرید بیندازید در آب جوش! فوری میپرد بیرون .
2- همان قورباغه را بگیرید بیندازید در آب معمولی و بگذارید روی آتش تا رفته رفته گرم شود قورباغه بیرون نمیپرد و پخته میشود .
ریختن 3 هزار واژه جلوی مردم! رو کردن دبیره ای که باهاش آشنایی ندارند به یک باره و ... درست حکم شماره 1 رو داره ، یعنی پسش میزنند .
...
وزغ دیگر چیست میلاد جان؟ بزرگ شو دوست من!
آن زمان ناصر الدین شاه! بود که یک دگراندن یک واژه نیاز به یک سده زمان داشت,
امروز مادربزرگ من هم fb دارد و ویکیپدیا و نمیدانم PN2
ریشهشناسی و تکواژشناسی و ... همگی با یک کلیک آنورتر, در دسترس همگان میباشند!
تازه ما کجا ٣٠٠٠ تا واژه را انداختهایم که برو بیاموز؟ برایت آناکاوی ساده کردم که ٨٠٠ واژه و بنواژه بیشترْ از میان اینها هرگز بکار نرفتهاند و هر کس با آموختن ٤٠٠≈
بالای این فهرست, میتواند سختترین نوشتههایِ مرا هم دریابد, زیرا در همان ٤٠٠ تا با ساختار و روند ساده و پیشدیدنیِ واژهسازی در زبان پارسیگ بسنده آشنا و آموخته خواهد شد.
چرا براستی؟ چون کسیکه آموخت "هومن" چیست, از روی توان شگرف زبان پارسیگ (Agglutinative language - WiKi), بی هیچ نیاز دیگری میداند هومنستیزی و هومندوستی چه هستند و «هومنی» کدام نام
است و «هومنیک» کدام زاب; کسیکه میداند پیشوند فر- چیست (فرسودن, فرگشتن, فرآوردن, فرآیند, ...) و 'هوده' و 'بیهوده' کدامند, از دریافت فر+هوده —> فرهود وانمیماند,
مگر آنکه تو و کوروش بیخدا وی را یک "کانا" انگاشته باشید, کسیکه هوشبهر ِ ٧٠-٥٠ دارد, کانایی که نمیتواند از پس دریافت 'â' همان 'آ' هست و 'š' همان 'ش' بربیاید! :e405:
پس میبینید اینکه شما و کوروش بیخدا در دریافت نوشتههایِ من به دشواری و رنجه میافتید تنها نشانگر همین است که خود اتان توان و
انگیزهیِ فراگیری ندارید و بهتر است بجای کودن و کانا دیدن و خواندن مردم, اندکی به خود اتان رسیده و بیش از این دستمایهیِ ریشخند نباشید!
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns