11-22-2013, 09:50 PM
kourosh_bikhoda نوشته: بعدم این قضیه هی داره پیچیده تر میشه. توانایی پارسی خیلی بیشتر از این زبان فعلیست. ولی یک شبه که نمیشه! حتا با در دست داشتن مدیا و ابزار آموزش و پرورش هم نمیشه چنین کار بزرگی رو یه شبه کرد که اینها کردند! بهتر نرم نرم و پله پله این کار انجام بشه. دوستان اینجا انقدر پیچیده حرف میزنند که منی که 5،6 ساله دارم پست های مزدک رو میخونم هم حتا در خوندنش الان مشکل دارم. قدیم راحت تر میشد خوند.
اینجا را من گناهکار هستم,
زمانیکه یک آستانهای را گذراندید, اندیشیدن و گفتن به پارسیک نه تنها برای اتان آسان که کاری خوشایند و خوشیآور هم میشود, بویژه که در این انجمن نیازی به
کمانک (پرانتز) گُشایی و دوبارهکاری و آوردن چم هر واژه هم نمیرود, بجایش این را رنجه را با یک 'پارسیگر' تهِ نوشته به دوش خواننده میشود انداخت و از خود ِ نوشتن بیشترینهیِ خوشی را بُرد!
همچنین نرمافزار pn2/پارسیگر اینجا هست و نزدیک ٣٠٠٠ واژه و کارواژه هم بیشتر نمیداند: PN2
به زبان دیگر, برای من هم شگفتآور است ٣٠٠٠ تا واژه و بنواژه را چرا این اندازه مردم سخت
اشان میاید بیاموزند, آیا براستی هوشبهر بالا میخواهد یا همان سُستی و تنبلی گریبانگیر امان شده؟
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns