11-22-2013, 09:37 AM
و اما:
کار زن ِ امروزی به مانند گذشته نیست.
نه شستن لباسی نه ظروفی، رستورانها هم که کار مهمانی ها را راحت کرده
هر چند وقت یکبار هم که کارهای سنگین و وقت گیر را خدمتکار انجام میدهد
ولی آیا این شرایط برای تمام زنها مهیاست؟
تمام زنها در آسایش و راحتی زندگی می کنند؟
همان زنهایی که منزل من و شما برای نظافت می ایند ،زن نیستند؟
مدتی قبل یکی از همین زنهایی که در شرکتهای نظافتی کار می کنند برای کارهای منزل پدرم آمده بود .سر حرف که شد گفت" شوهرم زندان هست و 5 سال ست که من خرج زندگی ام را در می اورم ان هم با سه بچه" میگفت بچه های من یک سال ست گوشت نخورده اند و مدام هوس قرمه سبزی میکنند.اینگونه زنها کم نیستند .یا شاید آنها کلا جزو ادم حساب نمی ایند.(اکثر آنان وضعیتی مشابه هم دارند)
چند درصد زنان در رفاه هستند؟
بس کنید و این واژه را اینقدر برای تمام زنان بکار نبرید.
زمانی که حرف از قدرت میشود زنان ضعیفند و احساساتی و حال شدند هم تراز مردان؟
زنان باید پایبند به مرد و زندگی خود باشند ولی مرد هر غلطی خواست بکند؟
تا چشمش به زنی دگر افتاد عنان از دست بدهد و فراموش کند زن و فرزندی دارد؟ چون مرد ست و خرج منزل می دهد؟مگر زن فرزندانش را از خانه ی پدری آورده که منتش فقط بر سر او باشد؟
اگر این "مرد" می خواهد چون شما فکر کند بهتر ست هیچ گاه تشکیل خانواده ندهد .امیدوارم همیشه بر سر حرفتان بمانید هیچ گاه ننگ ازدواج را بر دوش نکشید
کار زن ِ امروزی به مانند گذشته نیست.
نه شستن لباسی نه ظروفی، رستورانها هم که کار مهمانی ها را راحت کرده
هر چند وقت یکبار هم که کارهای سنگین و وقت گیر را خدمتکار انجام میدهد
ولی آیا این شرایط برای تمام زنها مهیاست؟
تمام زنها در آسایش و راحتی زندگی می کنند؟
همان زنهایی که منزل من و شما برای نظافت می ایند ،زن نیستند؟
مدتی قبل یکی از همین زنهایی که در شرکتهای نظافتی کار می کنند برای کارهای منزل پدرم آمده بود .سر حرف که شد گفت" شوهرم زندان هست و 5 سال ست که من خرج زندگی ام را در می اورم ان هم با سه بچه" میگفت بچه های من یک سال ست گوشت نخورده اند و مدام هوس قرمه سبزی میکنند.اینگونه زنها کم نیستند .یا شاید آنها کلا جزو ادم حساب نمی ایند.(اکثر آنان وضعیتی مشابه هم دارند)
چند درصد زنان در رفاه هستند؟
بس کنید و این واژه را اینقدر برای تمام زنان بکار نبرید.
زمانی که حرف از قدرت میشود زنان ضعیفند و احساساتی و حال شدند هم تراز مردان؟
زنان باید پایبند به مرد و زندگی خود باشند ولی مرد هر غلطی خواست بکند؟
تا چشمش به زنی دگر افتاد عنان از دست بدهد و فراموش کند زن و فرزندی دارد؟ چون مرد ست و خرج منزل می دهد؟مگر زن فرزندانش را از خانه ی پدری آورده که منتش فقط بر سر او باشد؟
اگر این "مرد" می خواهد چون شما فکر کند بهتر ست هیچ گاه تشکیل خانواده ندهد .امیدوارم همیشه بر سر حرفتان بمانید هیچ گاه ننگ ازدواج را بر دوش نکشید
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .