11-20-2013, 05:59 PM
sonixax نوشته: من هم نگفتم همه ! گفتم هر کسی که ضریب هوشیش از هویج بیشتر باشد !!! تن پرور و کون گشاد نباشد .
شما میفرمایید که نه خیر یک مشت دُزدِ مفت خور حق دارند اموال دیگران را بالا بکشند و بعد بیایند روبات درست کنند که همه چی خودکار شود (فریب دادن به این تابلویی!)
پیداست که هر کسی دو زار شعور و خرد و استعداد داشته باشد و کون مبارک را هم بیاورد به راحتی میتواند در حدی که از گشنگی نمیرد برای خود کسب و کار درست کند . آنهایی هم که نمیخواهند یا نمیتوانند میروند برای باهوش تره کار میکنند .
دزدی مال مردم که نشد راه حل !!!
نشان دادیم, خود سرمایهای که براه سازوکار بهرهکشی بدست آمده «دزدی از کارگر» است, پس دزدی از دزد
و بازگرداندن آن به کارگر (= بهرهکشیده) که دزدی نیست, اگرنه رابین هود هم با نگرش شما میشود 'دُزد'!
sonixax نوشته: استالین هم اموال مردم را با برچسب بهره کشی میگرفت و تازه بعد مال باختگان را سلاخی میکرد !!!
اوایل انقلابِ کمونیستی اسلامی ایران هم اموال مردم دزدیده شده !!!
و نه تنها مال باختگان نابود شدند بلکه کل جامعه و کشور به گا رفت !
پس به جای اینکه در افسانه ها و داستان های تخیلی و رمان سیر کنید قدری در واقعیت قدم بزنید خیلی خیلی بهتر است .
فکر میکردم با کسی دارم بحث میکنم که دست کم به داستان و افسانه آویزون نمیشه !!!! از سفید برفی و هفت کوتوله نمیخواهید منبع و استدلال بیاورید ؟ از شاهنامه چه که وطنی هم هست ؟ کلیله و دمنه هم هست ها !
رابین هود یک آرتامان است, برای اینکه شما بتوانید فرایافت اینکه از دُزد بهرهکش دُزدیدن, "دزدی" نیست را دریافت نمایید,
همانجوریکه هر کشتنی "کشتن" نیست: یکی میتواند در پدافند از خود و دادوند باشد, یکی میتواند دستدرازی و قتل نفس باشد.
sonixax نوشته: در ایران کمونیستی اسلامی بله به فرقون میبندند ! ولی در آمریکای لیبرالِ سرمایه داری یا اصلن همین آلمان نه خیر ! یک جویستیک میدهند دستشان میگویند بازی بازی کنید با اینها !!! آخر سر هم 3 هزار یورو آخر ماه برایشان واریز میکنند که مردم کشورهای کمونیسم زده اصلن نمیدانند یورو و دلار یعنی چه که بخواهند بفهمند سه هزار تایش یعنی چه :))
بهرهدهِ فرقون کش در آلمان:
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns