11-19-2013, 09:41 PM
sonixax نوشته: پس همانها هم میان بقیه دزدها باهوش تر بوده اند :e405:
پس روشن شد, اگر پدر و مادر شما دزد بوده باشند, سرمایه هم چون "ارث" میتواند از آسمان ببارد.
sonixax نوشته: قطعن چنین حقی دارد ! چون بقیه آن 80% روی هم رفته اندازه بیل گیتس خلاقیت و لیاقت و هوش نداشته اند .
این را دیگر خوانندگان, که کسی همچون بیل گیتس سزامندی اینکه بیش از ٨٠% همهیِ مردم جهان رویهم درآمد داشته باشد
, آنهم زمانیکه میلیونها تـن در همین جهان در رنج و گرسنگی و بدبختی و تباهی به سر میبرند را آیا براستی دارد یا نه, داوری خواهند نمود.
sonixax نوشته: پس کار اردوگاه کار اجباری خوب هم هست !
نه بساکه بوارونه, نخست نشان دادیم که در جهان سرمایهداری — مانند ایران یا آمریکا — امروز
کار اجباری هست, زیرا اگر نیروی کار اتان را به یک سرمایهدار نفروشید, خب ناچار از گرسنگی و
مرگ هستید (= اجبار نایکراست), سپس اینکه چندباره گفتم, سخن ما از بیخ این بوده که با گرفتن سرمایه از
سرمایهدارِ بهرهکش دزد, بیاییم ابزار فرآورش را همگانی و خودکار ساخته تا کسی از همان بیخ نیاز به کار نداشته باشد.
پس میبینیم که شما دارید "کار" خوبه, "اردوگاه کار (= کارخانه, کارگاه, ...)" خوبه, بهرهکشی خوبه و ... که سخنان خودتان هستند را بیخود به ما میبندید!
sonixax نوشته: بیجاست ! من میروم با میل خودم برای یک سرمایه دار کار میکنم ! نخواهم بساط را جمع میکنم میروم یک جای دیگر . نه اینکه اگر نخواهم من را بگیرند ببرند اردوگاه کار احباری !!!!
در نظام کمونیستی هم یا شما باید برای سرمایه دار اعظم (دولت) کار کنید ! یا بروید زندان و اردوگاه کار اجباری یا از گشنگی بمیرید یا اصلن خودشان میزنند میکشنتان ! . بدتر شد که :دی
برای همان رفتن هم شما نیاز به سرمایهیِ هنگفت دارید, تازه به کجا بروید, با نگرش شما که همهیِ جهان
باید سرمایهداری باشد و هر جا بروید باید سرانجام نیروی کارتان را به یکی بفروشید, اگرنه گرسنه میمانید؟
sonixax نوشته: راه انداختن خطوط تولید خودکار نه تنها ایده بدی نیست بلکه هم خیلی خوب و مفید است ولی این راه اندازی نباید به قیمت نابود کردن افراد تمام شود .
بازی با واژگان است:
نابود کردن افراد ≠ گرفتن سرمایه از بهرهکشان/مفتخوران
sonixax نوشته: همچنین درآوردن سرمایه آن هم زورکی !!! از دست سرمایه دار اسمش دزدیست (قابل توجه که سرمایه نخود لوبیا نمیخورد !!!) .
این سرمایه خودش براه دزدی بدست آمده, همانجور که پولیکه رابین هود هم "میدزدید" گرچه نام دزدی داشت, ولی بسیار خوب و فرامنشانه بود.
پس از دیدگاه فرامنشیک و آرتائیک هم کسانیکه پول را از کیسهیِ بهرهکشان "میدزدند" و میان مردم میهنبازند, هومنانی نیک و درستکار هستند.
sonixax نوشته: البته امروزه دیگر نه جانوار نه انسان را برای بار کشی به گاری نمیبندند ! فکر میکنم 200 سالی باشد که اینچنین است !
بیخود است, امروز هم شما سرمایه میگذارید و عمله و بنّا به همان فُرقون میبندید, پس تنها چهرهیِ کار دگرسته, نِهاد کار یکی مانده.
sonixax نوشته: ولی من می آیم کامیون را میخرم ، تابلوها هم که مال من است ! ، پول سوخت را هم که من میدهم ، فقط از آقای X میخواهم که با کامیون من! با هزینه ی سوخت و بیمه و ... من مالِ من را ببرد تا فلانجا (فقط رانندگی کند) و در قبال این رانندگی کردن مزد هم دریافت کند . نه تنها بهره کشی رخ نداده بلکه هیچ اتفاق بد و غیر انسانی و ... هم نیوفتاده .
2x2=4
اینها هم بازی با واژگان بیشتر نیست, میبینید که بستن هومن به گاری برای گاریکشی, یا به ساختمان برای فرقونکشی, یا به تابلو برای نقاشیکشی, یا
هتّا به میز برای دفترداری, همگی بهرهکشی هستند و تنها چهرههای نرمتر و سختترِ یک پدیدهیِ یکسان بهرهکشی هومن از هومن, بیشتر نمیباشند و باید همگی از بیخ برچیده شوند.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns