11-18-2013, 03:29 PM
مزدك بامداد نوشته: ساختگی به خوراکی میگویند که در آزمایشگاه ساخته شده باشد،
مانند پروتئین های برساخته[١] . بلالی که در کشتزار میروید ولی ژنش
را دستکاری کرده اند که پایداری بیشتری داشته باشد، ساختگی نیست،
همان اندازه طبیعی است که بلالی که در فرگشت[٢] کور پدید آمده، می باشد.
و البته احتمالن سالم هم نیستند .
مزدك بامداد نوشته: ین چند میلیارد هم نه تنها با آن سیر میشوند، بساکه به یاری همین دانش
شیمی و زیست شناسی و ژنتیک. میانگین زندگانی بالاتری از یکسو، و
هوداد[٣] زندگی بیشتری نیز از سوی دیگر بدست آورده اند.
سرطان هم میگیرند !
مزدك بامداد نوشته: اینکه شما خیار
و گوجه فرنگی های هلند را به درستی بی مزه میدانید، پیوندی به این ندارد
که "ساختگی" هستند، برای اینکه انها بسیار هم دست نخورده هستند
ولی چیزهایی که برای روییدن انها میدهند، ارزان و نابسنده است و بجای
آفتاب هم زیر لامپ هستند. etc.
پس نمیتوان بی مزگی[٤] را با دستکاری ژن در پیوند ناگزیر[٥] دانست.
من نگفتم بی مزگی به خاطر دستکاری ژنتیکیست ! گفتم به خاطر کود شیمایی و ... است که خودتان هم گفتید .
من گفتم صحبتش بوده که خوراکیهای دستکاری شده ژنتیکی (GenFood) احتمالن سمی هستند .
The Very Real Danger of Genetically Modified Foods - Ari LeVaux - The Atlantic
مزدك بامداد نوشته: اینجا هم سخن بر سر این بود که یک سرایداشت[٦] کنترل شده و
هموار فرازنده و بالنده ، بهتر از یک سرایداشت کور و بر از چاله
و چوله و افت و خیز و کرم و ملخ است!
و ما هم گفتیم روندی که همواره سعودی باشد نداریم ! اگر هم داشته باشیم بلاخره یک جایی افت و خیز خواهد داشت .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری