11-18-2013, 03:04 AM
مزدك بامداد نوشته: بیجاست، همه ی زیستشناسی همان شیمی است و ژنتیک و ... دانش هومنی[١] ، توانسته پتیاره[٢] های گیاهی و مور و ملخ
را از با دانش شیمی و زیست-شیمی و ژنتیک میان برده و خوراک میلیارد هارا فراهم کند. اگر به جنگل برگردید باید از
هفت میلیارد تن کنونی، ۶ میلیارد و نهسد میلیون تن بمیرند تا آن چند میلیون بجای مانده با سیب جنگلی ! و شکار موش
زنده بمانند !
و این چه ربطی به سخن من که محصولات طبیعی بهتر از محصولات مصنوعی هستند دارد ؟
چون شکم 6 میلیارد را سیر میکنند پس سالم هم هستند ؟
مزدك بامداد نوشته: اینکه ما ژن ها را دگرگون میکنیم کار بدی نیست ولی باید با هوشمندی انجام شود. تا کنون طبیعت کورکورانه
ژن هارا دگرگون میکرده و اکنون ما میتوانیم برای نخستین بار با هوشمندی این کار را انجام بدهیم.
بله خیلی هم خوب است مگر من گفتم بد است ؟
مزدك بامداد نوشته: بزبان دیگر, بازهم
خودتان را از کمی اندیشه و آگاهی در گوشه ای گیر انداختید که باید برگردید به زمان جنگل نشینی و شکار دایناسور !
ما که یادمان نمی آید جایی چنین چیزی گفته باشیم ! شما را نمیدانم از کجا چنین چیزی خواندید ولی احتمالن اشتباهی گرفته اید مزدک جان .
مزدك بامداد نوشته: آنهایی که از بد بودن فراورده[٣] های دستکاری شده! ژنتیک و خوشمزه بودن سیب های کرمو سخن میرانند، خودشان
یک روز هم در جنگل گرسنگی نکشیده اند و بیشتر این " سوسول" های شهری نازپرورد می باشند که گمان میکنند
گوشت و میوه در گنجه های فروشگاه سبز میشود !
بد بودن و مضر بودن محصولات فراوری شده و پرورشی ربطی به اینکه برویم در جنگل زندگی کنیم ندارد !!!
البته اگر این سخن را یکی دو ماه پیش میزدید تعجب میکردم ولی الان دیگه خیر !
آنهایی هم که میگویند مونواکسید کربن بد است و هوا را آلوده میکند خودشان یک بار هم سوار الاغ نشده اند :))
بله سعی کردن در جهت بهبود و بالابردن کیفیت این محصولات خیلی هم خوبه ولی این چیزی که الان هست اون چیزی که باید باشد نیست .
البته سیخکی رو به بالا هم نمودار بهبود و توسعه فناوریشان نیست و افت و خیز دارد :e405:
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری