11-17-2013, 05:12 PM
undead_knight نوشته: اهم اهم :)))
همینطور که در این گزارش میبینید زنان در برخی شاخه های علمی حضورشون رشد بیشتری پیدا کرده(مثلا علوم زیستی) ولی در بعضی موارد مثل علوم کامپیوتری یا بعضی رشته های مهندسی همچنان شمار زنان همچنان کم هست.
خب آیا علوم زیستی نیاز به هوش یا استدلال و منطق ضعیف تری داره!؟یا شاید پاسخ در این مورد باشه:
Nerd Stereotype Might Drive Women Away From Computer Science | Webstudyhub.com
Geeks May Be Chic, But Negative Nerd Stereotype Still Exists, Professor Says
کلیشه های جنسیتی در مورد "nerd" ها روی زنان(بر خلاف مردان) تاثیر میزاره و باعث کاهش علاقه ورودشون به این حوزه میشه.
شما در هر موردی اگر بخواهید می توانید توجیهی که مطابق میل تان باشد را پیدا کنید. confirmation bias
کسی که علاقه ای به چیزی داشته باشد و از آن شناخت داشته باشد به خاطر یک مشت حرف های عوامانه رویش را از آن برنمی گرداند.
از این گذشته بله علوم زیستی نیاز کمتری به منطق و استدلال در مقایسه با علوم مهندسی همانند کامپیوتر و برنامه نویسی دارد. چون بخش زیادی از علوم زیستی حفظ کردن است ولی شما به عنوان یک برنامه نویس باید راهی ابتکاری و منطقی برای نوشتن برنامه ای که نیاز مشتری را برآورده می کند، پیدا کنید. از این گذشته من اصلا افزایش وارد شدن دختران به رشته ها را به معنای چیزی مثبت برای دختران نمی دانم. در دانشگاهی که من می رفتم سر کلاس های برق بیشتر کلاس ها تعداد دختران بیش از پسران بود ولی در کارگاه های برق، بیشتر دختران در بستن یک مدار ساده درمانده بودند و در کارهای عملی ناموفق بودند. یک مشت تئوری را بلد بودن و پاس کردن درس ها که شما را تبدیل به مهندس نمی کند. من میگم خروجی اش چه بوده؟ من که در طول دانشگاه و با مطالعه این همه کتاب، یک فرمول یا نظریه که یک زن به آن دست یافته باشد، ندیدم.