11-16-2013, 11:04 PM
iranbanoo نوشته: خوب من هم ابتدا گفتم که امیدوارم حمله به شخص برداشت نکنید چرا که معتقدم این دست مسائل براسا تجارب افراد است که تبیین میشود.
من که نگفتم حمله کردید. گفتم سفسطه کردید.
iranbanoo نوشته: یعنی شما چون زنان اطراف خود را منفعل دیده اید(و نه اینکه حقیقتا باشند) آن را به کل تعمیم میدهید.
منظورم انفعال نبود.
دخترها و زن های نسل جدید توقعات بیجایی دارند و هر چه جلوتر میرویم این توقعات یکجانبه نگر تر میشود.
گویی مرد را برده ی بدبختی میبینند که لطفی شامل حالش شده و منتی بر سرش گذاشته شده که با وی ازدواج کرده اند.
دخترها و زن ها مخصوصا مدل ایرانی اش انتظارات و توفعات بیجا, یکی دوتا ندارند.
مثل مهریه و شیربها و سهم بردن از اموال مرد و تهیه ی خانه و اتومبیل و سهم بری از این ها و نفقه و پول تو جیبی جدا و انتظارات مالی اضافه ای که از مردها دارند و معامله و گروکشی در مورد سکس آن هم بعد از این همه سواری گرفتن و دوشیدن مرد برای برآورده کردن انتظارات جدید و بیشتر.
iranbanoo نوشته: من انتظار دارم افراد کلاس بحث داشته باشند.
نه اینکه با طنز آلود کردن مسئله با طعنه هایی چون((ای وای حمله کردند))((اسپاگتی کمکم کن))((وروره جادو ها آمدند)) و یا مثل مهربد شکلک های عاقل اندر سفیح بگذارند تا طرف بحث را تحقیر کنند.
خوب بنده در مواقع خطرناک وقتی میترسم باید چکار کنم؟ باید فرار کنم دیگر
iranbanoo نوشته: نه جانم ما با این دست برخورد های مردانه که به شخصه عقیده دارم برای خود شیرینی در برابر زنان است آشنایی داریم:)
هر موجودی وقتی جانش در خطر باشد بطور غریزی فرار میکند
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد