11-16-2013, 08:35 PM
mosafer نوشته: وقتی زن را فقط برای رفع نیاز جنسی خود می خواهید اجازه ندارید منتی بر سر او بگذارید.
شما می توانید به همان روسپیخانههایِ قانونی و ارزان بروید و برطرف سازید نیاز جنسیتان را .
و متعجبم چرا با این نگرش ، تلاش می کنید زن را حقیر کنید ،آنان در مقابل کاری که برای شما میکنند پول میگیرند (البته همان زنانی که حاضرند یک شب ِ شما را به پولی بی ارزش تامین کنند لیاقتشان همانهایی ست که می گویید.)
جالب هست که زن را فقط برای شهوت خود می خواهید ولی مدام از زنانی حرف میزنید که "همسر "هستند و تنبلیشان را علم می کنید که چرا کارشان سخت نیست؟(همسرانی که رفع نیاز جنسی در اولویت نیست)
شما سخن را وارونه گرفتهاید, گفتید چرا مردها اگر همسری و بهرهدهی و بردگی و ... این اندازه بد هستند پس همسری میکنند, گفتیم
چون نیاز جنسی دارند و تنها راهی که برای برآوردن آن در ایران برایشان هست, همان همسریست, نه اینکه مردان زنان را تنها برای سکس بخواهند.
نقل قول:یک سوال، جسارتا:
شمایی که زنی به عنوان همسر قرار نیست وارد زندگیتان شود چگونه صاحب فرزند خواهید شد و قرار ست او را از هفت دولت آزاد بگذارید؟ :)
اینهم سفستهیِ پرداختن به سخنگو بجای سخن است: چون جایی گفته ام در کودکی آزاد بودهام و
زمان آسودگی داشتهام, آنرا یکجوری میخواهید به نگرش من به همبود پیوند بدهید و مرا بی اعتبار کنید.
هر آینه جایِ نگرانی ندارد, من ایران نیستم و اینجا میتوانید بی اینکه همسری قانونی کنید,
بچهدار هم بشوید, که اگر روزی هم بچه خواستم بیگمان به همین راه خواهم رفت.
mosafer نوشته: خب به شمایی که نه همسر دارید نه قصد تشکیل زندگی دارید چه دخلی دارد برایتان ،سرک در زندگی بقیه کشیدن؟
اینهم سفستهیِ دیگریست: من برای اینکه از حقوق همجنسگراها پدافند کنم نیازی نیست خودم همجنسگرا باشم, یا برای
اینکه از مردمسالاری و سزامندی هر کس در نامزد شدن برای ریاست جمهوری پدافند کنم, باز نیازی نیست خودم هم نامزد ریاست جمهوری باشم!
پس نه, اینکه شما زنان را ول کنیم تا هر اندازه و هر جور دوست دارید از مردان بهرهکشید هم شوربختانه (برای شما), شدنی نیست (;
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns