11-11-2013, 11:35 PM
Dariush نوشته: احساسات خود را کنترل کنید جانم!
نخست آنکه من همچون شما نگفتم که حتما اینطور است و اگر پیش از آنکه رگ غیرت به سبب بیادبی به ساحت مقدس عمو استالین بالا بزند نوشتهام را میخواندید میدید که نوشته بودم "گمانه" و گفتگوها در این مورد زیاد است و همانطور که گفتم در سطح گمانه است. . اما این گمانه هم چندان بیپشتوانه نیست و البته برخلاف شما این سرمایهداران نیستند که چنین گمانهای را پشتیبانی میکنند بلکه تقریبا اولین بار یکی از جاسوسان شوروی کتابی در این مورد نوشت :
و علاوه بر تاریخ نگاران کشورهای گوناگون، تاریخ نگاران روسی هم از این گمانه پشتیبانی میکردند :
منبع
البته احتمالا تمام اینها فریب خوردهی رسانههای سرمایهداری بودند و یا خائن بودند به آرمانهای والای عمو استالین و شوروی!
و شواهد هم کم نیست :
“Stalin planned to invade Germany” — RT News
سایت هم وطنی استا، راشاتودی ، میشناسید دیگر؟
[ATTACH=CONFIG]2931[/ATTACH]What, no chair for me?
بیجاست، خودتان میگویید که گمانه زنی است ولی بازهم سخنان یاوه ای را که هیچگونه
پشتوانه ی فربودینم ندارد، بازگو میکنید. فربود ساده هم این بود که هیتلر و آلمان از
دید ارتشتاری و ساختاوری بالاتر آن بود که شوری هرگز بتواند به تنهایی بر آن چیره شود.
پس یا استالین کودن بوده و یا ان گمانه زن ها و "تاریخ نویس" ها. و چیزی که میدانیم
این است که استالین کودن نبوده!
نقل قول:البته احتمالا تمام اینها فریب خوردهی رسانههای سرمایهداری بودند و یا خائن بودند به آرمانهای والای عمو استالین و شوروی:e057:بنمایه ی شما:
یک گویا جاسوس "پیشین" روس که چون از سیاست شوری ناامید و سرخورده شده بود،
یکراست به انگلستان گریخت و از بخت خوب، با هوفمن آلمانی یک ابگوشت خوردند!!
Soviet ex-spy Viktor Suvorov (Rezun) also worked on this thesis. He deserted the Soviet
intelligence service and fled to Great Britain because he was disillusioned about the Soviet regime
•
پارسیگر
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد