11-11-2013, 01:17 AM
Mehrbod نوشته: یعنی خواست[1] شما اگر این باشد که به جرم دگراندیشی در ایران (قانونا) کشته نشوید, حق ندارید آنرا به دیگران زور کنید؟ (:
زمانی که 99% یک جامعه خواستار کشتن من به عنوان یک دگر اندیش باشند ! من تنها کاری که میتوانم بکنم و تنها حقی که دارم ترک (فرار از) آن جامعه است .
همچنین اخلاقی نیست که به خاطر یک نفر 99% جامعه را زد تار و مار کرد !!!
اما کماکان به خاطر داشتن آزادی بیان میتوان عقاید خود را از هر طریقی که میشود به گوش آن جامعه برسانم - کاری که همین الان هم دارم میکنم .
Mehrbod نوشته: خواست ما هم اگر این باشد که از ما بهرهکشی نشود, نباید زور کنیم و باید بگذاریم از ما بهرهکشی شود؟
اگر شما نمیخواهید بهره دهید ! و در جامعه ای هستید که اکثریت همان نظام را میخواهد و میخواهد بهره بدهد شما حق ندارید این حق خود را به زور به خورد دیگران دهید .
خیلی ساده آن جامعه را ترک میکنید . دیکتاتور مابانه هم بخواهید کاری بکنید اول و آخر خودتانید که محکوم به شکست هستید .
پس ، اگر شما نمیخواهید بهره بدهید میروید جایی که از شما بهره کشی نشود ، نه اینکه بقیه ای را که میخواهند بهره بدهند به خاطر خودتان به راهی که میخواهید هدایت کنید آن هم به زور !
Mehrbod نوشته: بردهداری چه, اگر بیشینگان[2] میخواستند مرا گرفته برده کنند, باید پذیرای آن باشم؟ (:
همان پاسخ بالاتر ! جای بهره ده را با برده عوض کنید .
Mehrbod نوشته: پس واژگشتهایی[3] که به دموکراسی انجامید هم از سوی مشتی آدم فرصت طلب بود؟
شخصن چنین انقلابهایی سراغ ندارم ! اگر سراغ دارید به من هم بگویید تا در این زمینه اطلاعاتم کامل شود
Mehrbod نوشته: کسانیکه با بردهداری ستیزیدند و ناچار از خونریزی و واژگشت[3] شدند هم کارشان نادرست بود؟ (:
پیشتر هم گفته ام بین خواست اکثریت و درست بودن یا نبودن یک مساله ارتباطی وجود ندارد .
Theodor Herzl نوشته: توی تلوزیون نگین یک گزارش دیدم از برجهای نیاوران ، من توی 5th Avenue نیویورک هم همچین چیزی ندیده بودم ، عجب چیزهایی توی ایران ساختن بعدش متری ۴۰ میلیون! یعنی ۱۰۰ متر آپارتمان ۴ میلیارد تومن پولش میشه ، آخه کی تو ایران حمصهین پولی داره۱ کسی که انقدر پول داشته باشه دیگه اصلا چرا ایران بمونه
این مدل برجها و ... همیشه برای کسانیست که یا دولتی هستند یا با دولت همکاری نزدیک دارند به خصوص آنهایی که در دور زدن تحریمها یا سرکوب مردم و ... کمک حال دولت هستند (برای همین تقریبن خروجشان غیر ممکن و خطرناک است برایشان) . مردم عادی توانایی خریدشان را ندارند اگر هم داشته باشند بهشان فروخته نمیشود !
من یادمه که در خیابان گیشا یک آپارتمان 100 متری فروخته شد 900 میلیون ! زمانی که دلار 970-80 تومان بود . با اون پول در آن زمان میشد یک جزیره خصوصی در استکهلم سوئد خرید !
این هم فروشنده جزیره که ایرانی هم هست
Private Islands, Islands for Sale, Islands for Rent, Privatinseln - Vladi Private Islands
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری