11-03-2013, 12:38 AM
ببینید سیستم کاپیتالیستی از نظر من یک سیستم دزدی است ، ولی بدی آن به اندازه برده داری نیست و من مثل جناب مزدک فکر نمیکنم ، کاپیتالیسم را میشود انسانی کرد.جامعه بی طبقه یک چرت محض است و نمیشود همه انسانها یک جور درامد داشته باشند ، چون دیگر چرا کسی برود ۲۰ سال درس بخواند و دکتر بشود وقتی سود بیشتری نمیتواند ببرد؟ ولی فاصله خیلی زیاد طبقاتی هم انسانی نیست ، مثلا نباید مثل آمریکا ۴۰۰ نفر اکثریت ثروت جامعه را در دست داشته باشند ، من معتقد هستم در یک جامعه سالم باید امکان به مقام بالا رسیدن در کارخانه برای همه باشد ، کارگران هم اکثریت سود تولید را بگیرند و در مرحله بعدی کارخانههای اشتراکی نیز در کنار اینها ایجاد بشود و کارگران انتخاب داشته باشند که آیا در کارخانه اشتراکی کار کنند یا نیروی کار خود ا به یک سرمایه دار بفروشند ، وقتی همه کارگرها ببینند که با کار در کارخانههای اشتراکی سود بیشتری میبرند دیگر خود به خود سرمایه دارها مجبور میشوند پول بیشتری به کارگر بدهند ، یک بازار آزاد واقعی نیز همین است ، بازار تصمیم میگیرد که چه کسی برنده و بازنده بشود ، اینجا هم با این سیستم کارگرها برنده میشوند!:e420:
"A Land without a People for a People without a Land"