10-30-2013, 10:35 PM
Mehrbod نوشته: آنهم به درد نمیخورد, اگر نیک بنگرید از آموزشگاهها پدر و مادرها تنها بیشتر برای
از سر باز کردن فرزندانشان بهرهمیگیرند, نه اینکه براستی در اینجور جاها چیزی به کودک بیاموزانند.
من برای خودم میتوانم بگویم که در کُنش هیچ چیز از سامانهیِ[1] آموزش و پرورش ایران
نیاموختهام, هتا خواندن و نوشتن را هم پیش از رفتن به دبستان از پدرم یادگرفته
بودم, تازه تا جاییکه توانسته ام از زیر رفتن به آنها هم دررفتهام و گمان
نمیکنم هیچ بچهای در سرتاسر تاریخ به اندازهیِ من "بیمار" شده باشد یا کلاس پیچانده باشد! ((:
اینکه شما بیشتر زندگی بهامند[2] و ارزشمند یک فرزند از خُردسالی تا بزرگسالری را بگیرید و او را وادار به بیدار شدن زوری از خواب و رفتن به یک آموزشگاه بیخود کنید براستی نه اخلاقی است نه سودمند (برای کودک), ولی
خب چون ما در زمانهیِ[3] سرمایهداری و سامانهیِ فندین زندگی میکنیم, کودکان (بویژه پسران) را باید مانند روبات بار بیاورند تا فردا از پس برآوردن[4] نیازهای همبود[5] اشان بربیایند: اگر از کودکی
مانند روبات بیدار نشوید, چگونه میخواهید برای ٦٠ سال همچون یک برده هر روز بیدار شده و بروید شرکت بهرهدهید؟
اگر از کودکی به شما نگویند که زندگی اتان مال شما نیست و باید ٨ ساعت از ١٢ ساعت روزتان در آموزشگاهها (دبستان, ..) برای آموختن چیزهایی بگسارید[6] که برای مردم اتان سودآوری داشته باشد (چون میدانید که اگر
سودآور نباشید که به درد نمیخورید و انگل هستید), چگونه فردا ١١ ساعت از روز را میخواهید در آزمایشگاه یا در بهمان شرکت بگذرانید و بیاندیشید[7] که به به, چه زندگی آزاد و خوبی هم دارید!؟ ((:
مهربد جان شما انگار راستی راستی اسکیزوفرنی گرفتی دیگه تربیت بچه را هم با سرمایه و بهره ده و انگل و سودآوری معنا میکنی!
جان من کمی از این دوست های کمونیستت فاصله بگیر:e408:
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد