10-30-2013, 02:27 PM
undead_knight نوشته: حرص نخور ریش هات میرزه:)))
1-فمنیسم یک اصل اصولی داره و اون هم تلاش برای برابر کردن حقوق زنان و مردانه،همونطور که خداناباوری اصلی جز عدم باور خدا نداره و در باقی چیزها خداناباوران دیدگاه متفاوت میتونند داشته باشند.
2- در بین ایدولوژی ها سفت و سخت مثل کمونیسم یا اسلام هم شاخه های مختلفی هست و فقط در اصول تفاوت خاصی ندارند.
3-این عذر کار شما رو بدتر میکنه، چطور کسانی رو که هر کدوم "کس و شر و های متضادی" رو باور دارند رو جمع میبندید؟مگر اینکه دیدگاهت رو عوض کنید و اون ها رو کمی دارای هماهنگی و اصول مشابه ببینی.
4-آه اسپاگتی به فریادم برسه!من با "مسلمان ها" نه اسلام مثال زدم،جدی منظور من رو از "جمع بندی شتاب زده" فهمیدید؟این سفسطه زمانی رخ میده که شما بر اساس نمونه ها بخواید یک جمع بندی کلی بکنید،تنها زمانی جمع بندی کلی درسته که مثلا در این موارد نه باورمندان بلکه خود ایدولوژِی رو هم به موضوع مورد نظر ربط بدید.
میخوام یک سوال جالب از شما بکنم که تلاشتون برای پاسخش قطعا دیدنیه.این فمینست هایی که شما منظورتون هست حدود چند نفرند؟(با تقریب هزار میتونی بگی)یا حداقل بگو چند درصد از فمنیست ها رو تشکیل میدند؟
چون قطعا وقتی میفرمائید تلاش "گسترده و همه جانبه فمنیست ها"در مورد یک بخش بزرگ داری حرف میزنی:))
1-خیر،مزخرف است.این اصل مهادین را شما از خودتان در می آورید.به گمانم یک 20 صفحه ای در همین انجمن بحث شد سر اینکه اگر براستی اینگونه که شما می گویید بود نام اش چیز دیگری می شد.فمینیسم مشخصا با گمان نادرست ظلم بر علیه زنان و مظلوم بودن زنان در جهت گرفتن پوئن های بیشمار از مردان بوجود آمد.که خب وقتی شما نخستین گام اتان نادرست باشد و نتوانید حقیقت را به درستی در یابید،تمام رفتار ها و گفته ها می شود مزخرفات فمینیستی و زنان اصولا هر کجا که "گمان" می کنند حق شان تضعیف شده شروع می کنند به مبارزه و این می شود که خفه کردن مخالف را هم حق خود می دانند.در مورد خدا ناباوری هم باز قیاس نادرست کردید،چرا که اساسا نام همین ایدئولوژی همه چیز را به شما نشان می دهد و ساختار و چهارچوب مشخصی هم دارد اما فمینیسم می شود مشتی کس و شعر که هر کس از ننه اش قهر می کند نام فمینیست به خود اش می دهد و مانیفیست بیرون می دهد و می گوید "مردان چیزی جز دیلدوی دوپا نیستند."
[ATTACH=CONFIG]2814[/ATTACH]
2-جمع نبستیم و کسی هم نگفت همه ی فمینیست ها موافق سانسور هستند.گفتیم "این فمینیست های وقیح را ببینید" وانتقاد ما هم به همین رفتار خفه کردن مخالفان بود.وجه مشترک فمینیست ها را هم بالا برای شما توضیح دادیم که چیست.
3- در مورد جمع بندی هم گفتیم که شما حرف در دهان ما می گذارید،سخن من روشن بود و اینکه شما برداشت می کنید من گفته ام همه ی فمینیست ها مخالف سانسور هستند مشکل خودتان است.
شما نخست قبول کنید که بار دیگر برداشت چرت از حرف های من داشتید و من نمی دانم تا کی باید برای شما توضیح دهم، تا برویم به مرحله ی بعد.تلاش برای تصویب یک "قانون" هم به خودی خود آنقدر واضح است که نیازی نیست شما تخمین عددی بزنید و ما را هم در لوده بازی های فمینیستی اتان شریک کنید.ماله کشی شما هم جز اینکه بوی گند این قضیه را بلند کند کمکی به پیشبرد اهدافتان نمی کند.