10-30-2013, 01:37 PM
undead_knight نوشته: you will never learn
Hasty generalization - WiKi
به جون تک شاخ من از درس دادن خوشم نمیاد:))
ما نمیتونیم بگیم مسلمان ها تروریستند مگر اینکه اثبات کنیم در اصول مسلمانی چیزی هست که مستقیما به خاطرش افراد تروریست میشند.بله ما میتونیم حتی بگیم شمار زیادی از مسلمانان(شمار زیاد البته مساوی بیشینه نیست) تروریست هستند ولی اینجا برخلاف مورد قبل ما جمع بندی نکردیم.
بنابراین اگر بخوام مثل شما رفتار کنم باید بگم مدافعان حقوق مردان وقیح! چه چیزهایی میگند:
حمله طالبان به ملاله هم منطقی و هم علمیه! :))
باقی دوستان هم بارها به شما آموزش داده اند که اسلام و یا به طور مثال کمونیسم یک ایده ی مکتوب است نه مشتی از کس و شعر های متضاد و نا معلوم و مبهم.
در ثانی شما هنوز گویا یاد نگرفته اید که انتقاد به عملکرد باورمندان به یک ایدئولوژی با انتقاد به خود آن ایدئولوژی تفاوت دارد.کسی در آن پیک به "فمینیسم" به طور محض نپرداخته بود و مشخصا من انتقاد ام به رفتار کثیف فمینیستها و تلاش ایشان برای سانسور بود.
مقایسه ی آخرتان هم قیاس مع الفارق بود،شما گفته ی یک انسان را آمدید با تلاش گسترده و همه جانبه ی فمینیستها برای سانسور مخالفان یکی دانستید،که این هم نادرست است.
بار دیگر که خواستید یک چیزی بپرانید و بروید،نخست خوب به نوشته دقت کنید.این بار چندم است که شما برداشت های خیالی از پیک های من می کنید.