10-22-2013, 12:44 PM
Ouroboros نوشته: بهرهکشی آنطرف هم به مزدک گرامی گفتم که وجوه گوناگونی دارد و میتواند خانوادگی، جنسی، عاطفی، اقتصادی و ... باشد. ما گمان میکنیم «مهمترین» اینها، آن موردی که بیشتر میزان سرکوب آزادی و سرکوب برابری در جامعه منجر شده بهرهکشی سیاسی، یا سرکوب مداوم سوژهی سیاسی در جامعه است و از همه بایستهتر برای برونرفت از آن. مدرک ما هم برای این، تجربهی زندگی روزانهی خودمان+شواهد تاریخی+نگرشمان به این شواهد است. من به انجمن مینگرم و میبینم همان میلادی که پیامشان را نقل قول کردهاید از وطن آواره شده نه به خاطر کاپیتالیسم، که بدلیل سرکوب دولتی دیکتاتوری و فاسد که حقوق او را به عنوان یک انسان دارای اختیار به رسمیت نمیشناسد، و پیرو این مشاهده نتیجه میگیرم که دگرگونی این شرایط به مراتب درجات حائز اهمییت بیشتر و حتی پیشٔدرآمد منطقی به دیگر انواع آنست. اگر دولتی نبود برای باتوم کشیدن و گاز اشکآور زدن بهرهکشی سرمایهداری یک هفته هم سرپا نمیماند.
شما اینجا تنها دارید هومنان بسیار بسیار خوشبخت را میبینید (در همسنجی با چپیرهیِ ٧ میلیاردی هومنی).
اگر کسی دسترسی به رایانه, اینترنت و همچنین «زمان آسودگی» دارد که بیاید اینجا گفتمان
کند خود به خود وی را شاید در ردهیِ ٢٠% خوشبخت بالای همبود در جهان ببرد, پس این را نباید هرگز سنجه بگیرید امیر گرامی.
سپس اینکه این بدبینی بسیار شما به دولت هم برآمدهیِ زندگی در دولتهایِ بد است. گرچه دولت چیزی بیشتر از یک ابرسازواره نیست که از تک تک مردم ساخته شده.
من هم بمانند شما و دوستمان [MENTION=299]Dariush[/MENTION] کوچکترین دلخوشیای به هیچ دولتی نداشتهام, ولی باید دید این ریشه در واقعیت دارد, یا اینکه نه, برآمده از آروین زندگی کوتاه ما است؟
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns