10-21-2013, 10:51 PM
Mehrbod نوشته: من با خونسردی به شما پروانه[1] میدهم که چهرهیِ راستین اتان را چه بیشتر نشان دهید, تا هرمن آنها را نوشتم چون اتفاقا میدانستم پایان دهندهیِ داستان اسن
کس برای خود دریابد که چگونه با کسانی مانند شما بایستی رفتارید[2] تا در آیندهیِ دور و فرداهای نیامده, این
دسته بجای رها نمودن سخنگاه و نبردگاه, مانده و به رفتارهای زشت و نکوهشهایِ نابجای شما و کسانی همچون شما بپردازند.
رویکرد نامبرده: خونسرد بمانید و بگذارید هر کس چهرهیِ خودش را رو کند.
میدانستم گمان میکنی تو مرا وادار کردهای اینها را بگویم و بسیار بامزه است فکر میکنی اینها روی من تاثیری دارد !!
همانطور که گفتم چیزی که تغییر کرده جدای این جوکهایی ست که در ذهن توست و بسیار خوشحالم از داستانهای پیش آمده!
Mehrbod نوشته: در پیکهای کاربر @آلیس که روشن شد حق با من بوده و هر کس که ساز مخالف میزد هم دربرابر اعتراض کاربران ناچار از پیروی شد. اگرمنکه نظرم از ابتدا مشخص بود و بعد هوچیگریهای تو و برخلاف توهماتت اتفاقا خردمندی باقی دوستان و البته نبود تو بود که باعث شد کار سامان یابد.
حق با من نبود که انجام نمیشد, پس اینجا هم رفتار فاشیستیک خود شما بود که چون از آلیس دلخور بودید, وی را شایستهیِ[3] رسیدگی ندیده بودید, نه من.
باید ببخشائید که من سوی ایشان را چون محق بودند گرفتم, نمیدانستم باید با رفتارهای فاشیستیک و از روی دلخوری سازش کرد (:
من همان موقع هم گفتم که نظرم چه بوده ولی در دنیای رفقا گویا وقایع وارونه ثبت میشوند و داستان حذف پستهای کاربر آلیس هم میشود نقشهیِ تو برای من !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound