10-21-2013, 06:40 PM
Ouroboros نوشته: :e058:
بیانصافی هم حدی دارد رفیق قدیمی. من بهرهکشم چون مخالف راه حل مارکسیستی برای پس از انقلاب هستم یا برخی انتقادات به مبانی اقتصاد سوسیالیستی را قابل تآمل میدانم؟!
نه امیر جان, شما که از روز یکم گفتهاید با بهرهکشی همراه نیستید و تنها با راهکار
کمونیسم ناسازگاری دارید (برای همین سخنت ات دربارهیِ ابزار فرآورش شگفتانگیز زد).
من به همان اندازه که از مزدک گرامی دارم میاموزم, دوست دارم دربارهیِ آنارشیسم و راهکار آن در
زدایش بهرهکشی نیز بدانم و میدانیم شما بیشتر از هر کس دیگری در این زمینه آگاه هستید.
دیگرانی هم که بهرهکشی را خوب میدانند هم بروشنی همآورد اندیشیک هستند (و نه دشمن!) و بی آنها هم هیچ گفتگویی پیش نمیرود.
Ouroboros نوشته: برای من این وضعیت خیلی عجیب و ناامیدکننده است. امیدوارم ایشان دربارهی ما تجدید نظر بکنند. :e058:
تنها دلیل من برای بازگشت به اینجا حضور دوباره در جمع صمیمی رفقا بود و مهربد هم عنصری جداییناپذیر از آنست. آدم به راستی دلسرد میشود.
من از چیزی بیشتر از این محفلهایِ eliteگرایی بیزار نیستم.
آدمی باهوش و فرهیخته هستید؟ بسیار خوب, ولی فرنود اینکه بخواهید از روی باهوشی و فرهیختگی دیگران را زیر پا له کنید نیست.
ستیز مهادین من هم اینجا — در پاتوق شبنشینی — با نگرشِ راسلی است که هر جا که میتواند ارزشهایی که من و بسیاری به آنها پایبندیم (همچون فرهنگ ایرانی) را میکوبد و ارزشهایِ
خودش (برآمده از لیبرالیسم political correct) را میخواهد فروکند (آواتار بهمان کَس لخت است, اخراج. این یکی ترول میکند, بیارزش است, بیاندازید بیرون. آن یکی بویِ نژادپرستی میدهد, اخراج).
روشن است من و هر ایراندوستی دربرابر اینها خاموش نخواهیم نشست و تنها ایشان نیستند که میتوانند گیر بدهید,
ما هم میتوانیم به لیبرالیسم و این political corretness بازیها (کسی گفت نژاد آرایی خوب است, باید او را اخراج کرد و ...) گیر بدهیم! (:
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns