10-21-2013, 06:38 PM
Mehrbod نوشته: در راستای سخنگاه:نه جان من، میامدی مدعی میشدی فقط خودت گردانندگی کنی، تعارف نکن !!
اگر دربارهیِ سخنگاه سخن میگویید, من چنانکه گفتم, اینجا میبایستی بدست ٤ کس گردانندگی مهادین[1] میشد:
@sonixax
@Anarchy
شما
من
پس حکم ارتداد؟ کسی را من نداده بودم.
حکم ارتداد یعنی همهیِ ما را دروغگو و فاشیست و... نامیدی و گناهکار و مقصر دانستن و حتی حمله به آنارشی !!
Mehrbod نوشته: سخن من در اینکه کسی مانند "داریوش بیخدا" نباید تراز[2] دسترسیِ هماندازهای با من میداشت هم بسنده فرنودین[3] است.تو هر کس که میگویی بنظر خودت فرنودین است !! ولی ادعای مفتی بیش نبوده چنانچه همهیِ مدیران آنرا چرند یافتند و نشان دادند بیخود است.
Mehrbod نوشته: در راستای بهرهکشی:
در گفتمان بهرهکشی نیز من هیچ دشمنیای با کسی ندارم, هر چه باشد ما داریم تنها
میگفتمانیم[4] و بس و در جهان بیرون خود من هم بهرهکش! هستم (از سر ناچاری).
هر آینه اگر شما و کوروش و ... میاندیشید[5] با حاشیه کشاندن و نمیدانم پرداختن به سخنگو و تیکهانداختنهایِ دیگر اینچنینی از کمونیستها میتوانید
چهرهیِ بدی بپنگارید[6], خوب من هم اینجا هستم تا همین کار را با شما نموده و از چهرهیِ راستین خودتان پردهبرداشته و داوری را به خوانندگان وانهم! (:
اینکه تو در اوهامت چه فکر میکنی و اینکه فکر میکنی ایراد من به چرندیات و تکه انداختن به آن توطئهای سازمان یافته است اهمیتی ندارد، همانطور که گفتم از این به بعد من کلاهم را بالا گرفتهام و من این رفتار روانپریشانهیِ تو را برای حفاظت از خودم به نحوه اشیسته پاسخ میدهم تا ببینی نشان دادن چهرهیِ بد یعنی چه، هر چه که باشد هدف والای کمونیستی هر کاری را مجاز میکند ، فقط باید خودتان از روی شکمبه تشخصی دهید که بر حق هستید.من از این پس هیچگونه خویشکاری نسبت به تو در نظر نمیگیرم و با تمام توان از خود دفاع میکنم.پس نگران آن نباش !!
Mehrbod نوشته: شما در جایگاه گرداننده خویشکار[7] (همان چیزیکه بیزارید) هستید که رفتارتان آشکار[8] و روشن (transparent) باشد,
از همینرو به هموندان[9] این انجمن وابسته است بدانند شما که فرنام[10] گردانندگی به دوش میکشید براستی توان گردانندگی دارید یا نه. بازگویی این "
دادهیِ شخصی" نیست. درست است زشت هست, ولی خوب من پیهیِ زشتی آن را به تن مالیده و از رفتار دوگانهیِ لیبرالیستیک شما (یک چیزی بگوییم و یک کار دیگری بکنیم) پردهبرداشتم! (:
جااان؟!!!
این جکم اخلاقی را هم از شکمبهیِ مبارک فربودین ساختید، کجای قوانین یا اخلاق مرا موظف میکند که اگر تصمیم به استعفاگرفتم،نباید از مدریست کناره گیری کنم ولی اعلام آنرا عقب بیاندازم.
این ها میشود وظیفه یمن در شفافیت?!!
Mehrbod نوشته: پس این هم یک انگِ دیگر از شماست که من اگر دسترسی به دادههایِ خودینه[11] داشته باشم از روی کینهجویی[12]؟ به میان میاوردم.اینکه در گذشته چنین نکردهای دلیل نمیشود که اکنون نکنی، میدانیم که الان دادن حکم تیرباران ما (لیبرالها) را هم صادر کردهای و با هر آنچه در توانداری سعی در لنجمال ردن و ترور شخصیت ما، مشخص است که اکنون اگر دادهیِ شخصی از ما داشتی چه میکردی.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound