10-21-2013, 05:35 PM
Mehrbod نوشته: من که نمیتوانم ببینم از سر ناچاری کردهاید یا نه, با شناختی که ولی از شما دارم دروغ
هم میگویید و در گذشته هم گفته بودید «نگویید من کنارهگرفتهام, تا هموندان[1] (آلیس و ..) پررو
نشوند» (من هم در پیمانداری[2] نگفتم, خودتان دیرتر در جایی نوشتید که کنارهگرفتهاید و از همینرو اکنون بازمیگویم).
به نگر شخصی من هم از سر ناچاری و همراهی با دیگران اخراج نکردهاید, اگر نه لیبرالیسم را چه به این کارها؟ (:
پررو بودن هم به خودی خود بد نیست, بویژه زمانیکه در ستیز با elitism و بهرهکشی باشد و از همینرو, روی پُررویی بیشترِ من هم میتوانید حساب باز کنید!
من شاهد زنده ارائه دادم و البته توان مشاهدهیِ آن گفتگو که گفتم ممکن ولی در برابر این داریم مهربد با شناختی که از منداری میدانی که دروغ گفتهام
و البته چرا که نه، پیش کشیدن یک دروغ دیگر برای پنهان کردن گند قبلی "زیر فرش" !!
در مورد اعلام نکردن کناره گیری موقتم، من گفتم که نمیخواهم از عذم دخالت من و سپس استعفای موقت من اینگونه برداشت شود که اینها ارتباطی به هم دارند. که البته نداشتند چرا که علت استعفای من در آن مورد رفتار خودسرانه و نااخلاقی تو بود نه آلیس یا هر کس دیگر،البته برای کمک به حافظه یادآوری میکنم که در آن مورد داد تمام مدیران از خودسریهایِ بیاخلاقانهیِ تو درآمرد و با ترک تافتهیِ جدابافتهیِ بی اخلاق ما همراه شد!
من چقدر دوست دارم این وضع جدید را، از آنجا که من یک دروغگوی بیشرافت مثل تو نیستم مجبوری دروغ بگویی و یک سخن واقعی پیدا نمیکنی که در این افاشگریت مرا به آن متهم کنی.
در مورد وقاحت هم نگران نباش، این گلگیها برای قبل از اینها بود.اکنون از تراوش دروغهایِ وقیحانه و بیشرمیهای تو استقبال هم میشود
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound