10-21-2013, 02:33 PM
Russell نوشته: این تلاشهایِ مذبوحانه برای لیبرال نامیدن من و در پی آن حمله شخصی به من به علاوهیِ حمله به لیبرالیسم متاسفانه دردی ازت دوا نمیکند !!
البته در پست آخر هم علاوه بر توضیحات ارزشمند مهربدی پیرامون کمونیسم متوجه شدیم که ملیگرایی نه تنها پیش فرض اخلاقی ندارد، که حوزهیِ آن تنها زبان است!!
چند پاراگراف دیگر پیرامون حمله به راسل و لیبرالیسم بنویس (برای دفاع از ملیگرایی به لیبرالیسم حمله میکنی )، اسپاگتی را چه دیدی شاید یادمان برود موضوع گفتگو چه بود و چه گفته شده
اخوی! من دارم میگویم میهنگرایی تا زمانیکه نیاز باشد خوب است, ولی در گذر زمان باید برچیده شود, دریافت این سخن آن اندازه هم سخت نیست, هست؟ (:
برای اینکه کمی از دریافت فرایافت "دامنهها" در مزدائیک سردر بیاورید, من با اینکه شما را بدرستی آدمی بدخو و تیکهانداز و
سوگیر (= biased) میدانم , ولی همزمان در اینکه آزادید بدخو, تیکه انداز و سوگیر باشید نیز همداستان ام و برای نمونه میبینید اینجا:
پیرامون اعتراضات کاربر - برگ 7
و در همهیِ جُستار هواداری رفتار شما را کردهام, گرچه این در دیگاه یک نگرندهیِ بیرونی
میتواند "تناقضآمیز" باشد که من همزمان شما را بدخو بدانم, ولی به رفتارتان مهر هایسته (= تائید) بزنم.
ولی زمانیکه به سازوکار آن پی برده شد, اینکه ما اینجا دو دامنه داشتهایم, یکی «آزادی سخن: اینکه شمای راسل آزادید هر جور دوست
گفتمان کنید, هتا اگر گرداننده باشید تا زمانیه بدخویی تان در گردانندگی تان درون نشود», یکی دیگر «رفتار و برخورد: اینکه شما آزادید با مردیم
بدخو و تیکهانداز و ... باشید باز تا زمانیکه در گردانندگی تان درون نشود», آنگاه — به اُمید اسپاگتی — میبینید هیچ پارادخشی در آن نیست.
نون بهمینسان, بکوشید دریابید:
زبان پارسیک
سرزمین فرهنگی ایران
ستیز با بهرهکشی
سرزمین فرهنگی ایران
ستیز با بهرهکشی
در سه دامنهیِ دگرسان جای میگیرند, گرچه همپوشانی کمی میان شان باشد.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns