10-16-2013, 12:58 AM
Mehrbod نوشته: نخست اینکه من خودم در زندگی هرگز نیاز به کار کردن از سر بیپولی و نداری برای کسی نداشتهام و از همینرو نیز زمان برای آسایش و اندیشه و کتاب خواندن و آموختن آزاد (بی فشار
بیرون) را هم داشتهام
بنده با اینکه طرفدار سرمایه داری هستم و هر روز هم در برنامه ام "مطالعه" گنجانیده شده اما از زمان نوجوانی به بعد هیچ وقت را بیاد ندارم که تن پروری کرده باشم.
شما خودتان اعتراف میکنید که از جای دیگری تامین هستید که نه نیاز به کار کردن دارید و نه نگرانی بی موردی از این قبیل مسائل به خود راه میدهند.
جناب مزدک هم که بنده از زمان تاریخ پیدایش اینترنت ایشان را میشناسم دیده ام که 24 ساعته شبانه روز در نت بوده اند و هر وقت هم که نبوده اند بخاطر این بود که مسافرت بوده اند. در جایی دیگر میگویند که اتومبیل هوشمند سوار میشوند و مشخص است که زندگی تامینی دارند.
------------------
این دوستان درجایی که مطابق میلشان نباشد "تعصب" و "منطقی نبودن" و "سفسطه" و "نا خردگرایی" کاری نادرست است!
اما صحبت کمونیست که میشود , همه کارهای بالا درست است.
با این همه تغییر و چرخش احتمالا اگر قدرت دست این دوستان باشد زندان و محاکمه نظامی و اعدام هم امری درست پنداشته میشود.
همانند برادر کیم ایل سونگ که سالانه یک میلیون یورو خرج شامپاینش است و به خریدن و راندن سوپراسپورت ها علاقه ی زیادی دارد و از فیلم های هالیوودی و آیفون خوشش می آید اما اگر یکی از مردم کره بگوید چرا؟ خودش و هفت جد و آبادش را در چرخ گوشت می اندازد!!
تازه این دوستان به نگرم خوب هاش هستند.
آن فلک زدگانی که در کره هستند چه میکشند!!
خود شما دوستان قضاوت کنید برای این چنین طرز تفکری با این همه پارادوکس و تبلیغ سیاست "یک بام و دو هوا" و بقول خودمانی "زیر و رو کشی" میشود ارزشی قائل شد؟
امام خمینی هم زمان انقلاب به همین صورت رنگ عوض میکرد.
چیزی که برای خودشان باشد خوب است اما اگر برای بقیه باشد بد است. آنجا"مرغ همسایه غاز است".
آنجا یک فرزند حق ندارد از ارث پدرش استفاده کند و انواع "کِش" ها را به گردنش میبندند.
اما اینجا باعث افتخار میشود.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد